sociologos.be

God

Responsive image
Hans Visser van de Paulus Kerk beschrijft zijn leven als een zoektocht waarbij hij theologen, filosofen, kunstenaars en romanschrijvers als gidsen beschouwt.Voor het eerst schrijft hij uitvoerig over de geloofscrises en worstelingen in zijn leven - conflicten met gezagsdragers, zijn polygame levenswandel - die van grote invloed zijn geweest op zijn werk. Hij weet uit eigen ervaring wat het is, het menselijk tekort. Vanuit dat besef heeft hij zich altijd ingezet voor de machtelozen en marginalen: daklozen en verslaafden, vluchtelingen en illegalen, seksuele minderheden.
PUBLICATIE DATUM:
oktober 2009
BESTANDSGROOTTE:
8,48
ISBN:
9789047702122
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Hans Visser
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

God PDF

God is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Hans Visser. Jij kunt lezen God op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...theïstische godsdiensten, met name het jodendom, het christendom en de islam God (jodendom) God (christendom) God (islam) God (bahá'í) Cultuur ... Who is God? | GotQuestions.org ... . een muziekproject van Kevin Martin; God (toneelstuk), een komedie van Woody Allen uit 1975 God is het veronderstelde opperwezen binnen het christendom.De Bijbel en de Traditie verwijzen naar God in persoonlijke termen, als iemand die is, die spreekt, die ziet, hoort, handelt en liefheeft. Christenen geloven dat God een wil en een persoonlijkheid heeft en een almachtig, goddelijk, oneindig goed, liefdevol en barmhartig wezen is.Hi ... God - 20 definities - Encyclo ... . Christenen geloven dat God een wil en een persoonlijkheid heeft en een almachtig, goddelijk, oneindig goed, liefdevol en barmhartig wezen is.Hij (aangenomen wordt dat het een man is) wordt in de ... IkzoekGod.nl is een inspirerende plek over God, Jezus en persoonlijke geloofsverhalen. Volg de gratis online cursus, stel een vraag of lees de laatste blogs God 1) Afgodsbeeld 2) Afziend oog 3) Algebieder 4) Almachtige 5) Alregeerders 6) Alvader 7) Bovenaards w...