sociologos.be

Zonwijzer

Responsive image
Iedere zomer worden we overladen met waarschuwingen voor de gevaren van de zon en bijbehorende goedbedoelde adviezen. Wie denkt dat die adviezen wetenschappelijk goed gefundeerd zijn, komt bedrogen uit. In 2010 schudde Han van der Rhee reeds veel lezers wakker met zijn boek Zonnen mag, over de voordelen van de zon voor onze gezondheid. Sindsdien heeft de wetenschap niet stilgestaan. In ZonWijzer belicht Van der Rhee nieuwe wetenschappelijke informatie. De bewijzen dat zonlicht vooral voordelen voor onze gezondheid heeft, stapelen zich op. Het is niet voor niets dat veel mensen het zo aangenaam vinden zich in de zon te koesteren. Van der Rhee hakt de knoop definitief door: veel wijst erop dat de voordelen van zonlicht de nadelen overtreffen. Hij constateert op basis van nieuwe gegevens over het ontstaan van huidkanker bijvoorbeeld dat het goed mogelijk is om te genieten van de zon zonder veel risico te lopen. Hij geeft in dit boek individuele adviezen over hoe iedereen, ongeacht huidtype of omstandigheden, verstandig van de zon kan genieten. Han van der Rhee (1946) is al meer dan dertig jaar huidarts. In die hoedanigheid was hij actief in beleidsbepalende commissies die zich met huidkanker bezighouden. Bovendien schreef hij vele wetenschappelijke artikelen in gerenommeerde tijdschriften en geldt hij als een van de meest vooraanstaande deskundigen op het gebied van de relatie tussen zonlicht en gezondheid.
PUBLICATIE DATUM:
april 2014
BESTANDSGROOTTE:
5,10
ISBN:
9789035141889
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Han van der Rhee
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Zonwijzer PDF

Zonwijzer is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Han van der Rhee. Jij kunt lezen Zonwijzer op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...zonnewijzers zijn zo prachtig vormgegeven, dat je zou vergeten dat het van oorsprong gewoon gebruiksvoorwerpen zijn ... zonnewijzer - Vertaling Nederlands-Engels ... . Op de zonnewijzer geeft de schaduw van de zogenaamde 'stijl' de tijd aan, ongeveer net zoals de wijzers van een analoge klok dat doen. Zonwijzer is een platform dat slimme tools combineert en op die manier corporaties ontzorgt bij alle processen rond zonnepanelen. Van analyse tot het leggen en monitoren. Door standaardisatie van processen en vraagbundeling biedt Zonwijzer daarnaast raamovereenkomsten met scherpe tar ... ᐅ Zonnewijzers kopen op sokkel | Bronzen zonnewijzer tuin ... . Door standaardisatie van processen en vraagbundeling biedt Zonwijzer daarnaast raamovereenkomsten met scherpe tarieven en de beste leveranciers. Bekijk uw buurt. Zonatlas zet zich in voor het verduurzamen van Nederland. Dit doen wij samen met u en lokale energie initiatieven. Op de Zonatlas kaart kunt u zien welke van uw buurtgenoten ook goed zonnepanelen kunnen plaatsen. Een zonnewijzer is naast eeen mooie eyecatcher in de tuin een instrument waarmee de tijd afgelezen ka...