sociologos.be

De oorlog der werelden

Responsive image
De vader van de moderne science fiction is zonder twijfel de Engelse schrijver H.G. Wells (1866-1946). De invloed van deze productieve auteur is aanzienlijk geweest en zijn boeken laten zich nog altijd uitstekend lezen. De oorlog der Werelden vertelt over een invasie van Martianen, die, na een explosie op Mars, naar de aarde zijn afgereisd. De Martianen blijken verre van vredelievend te zijn en beginnen een offensief tegen de mensen.
PUBLICATIE DATUM:
mei 2015
BESTANDSGROOTTE:
3,33
ISBN:
9789049901868
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
H.G. Wells
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

De oorlog der werelden PDF

De oorlog der werelden is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs H.G. Wells. Jij kunt lezen De oorlog der werelden op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...s een van de oudste en bekendste werken over een buitenaardse invasie, en heeft vele andere auteurs geïnspireerd ... De oorlog der werelden (e-Book) - Herbert George Wells ... ... . Van het verhaal is een hoorspel gemaakt, en het verhaal is meerdere malen verfilmd. De vader van de moderne science fiction is zonder twijfel de Engelse schrijver H.G. Wells (1866-1946). De invloed van deze productieve auteur is aanzienlijk geweest en zijn boeken laten zich nog altijd uitstekend lezen. De oorlog der Werelden vertelt over een invasie van Martianen, die, na een explosie op Mars, naar de aarde zijn ... 7 De oorlog der werelden - Bernhard Hennen - (ISBN ... ... . De oorlog der Werelden vertelt over een invasie van Martianen, die, na een explosie op Mars, naar de aarde zijn afgereisd. De oorlog der werelden (Hardcover). Het duurt nu al enkele dagen dat de Aarde bestookt wordt met projectielen van de planeet Mars. Een buitenaardse... De Oorlog der Werelden is het zevende deel van Bernhard Hennens Drakenelfen-epos. De reeks is, na De Elfen en Elfenridders, de derde grote cyclus over de verborgen geschiedenis van zijn elfenvolk, ...