sociologos.be

Olijfolie

Responsive image
Olijfolie is een steeds vaker toegepast ingrediënt in de Nederlandse keuken. Niet alleen omdat het een zeer gezonde oliesoort is, maar het is ook bijzonder rijk aan smaak. Maar hoe hou je extra vergine, koudgeperst en al die andere varianten uit elkaar? Hoe weet je wat goede en slechte olijfolie is? Welk type is het meest geschikt voor welke toepassing? En hoe worden de verschillende denominaties eigenlijk geproduceerd?In deze kleine olijfoliebijbel vertelt Manfred Meeuwig, eigenaar van een gespecialiseerde olijfoliezaak in Amsterdam, alles wat je over olijfolie moet weten.
PUBLICATIE DATUM:
2007-08-28
BESTANDSGROOTTE:
5,48
ISBN:
9789044319255
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
M. Meeuwig
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Olijfolie PDF

Olijfolie is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs M. Meeuwig. Jij kunt lezen Olijfolie op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...olie is heel geschikt voor bakken en braden, extra vierge olijfolie minder ... Olijfolie kopen? Alleen de beste restaurant kwaliteit uit ... ... . De meeste olijfolie komt uit landen rond de Middellandse Zee. Olijfolie is een plantaardige olie die door persing uit olijven, de vruchten van de olijfboom, wordt gewonnen.De mensheid is al lang met olijfolie bekend, de oudste gegevens tonen aan dat deze olie al 4000 jaar voor het begin van onze jaartelling gebruikt werd. Olijfolie is op dit moment de enige oliesoort die nog echt geperst wordt, en niet verkregen wordt door verhitting of met chemische producten. Olijfolie is niet alleen supergezond, maar kan je ook helpen bij de verz ... AH Olijfolie bestellen | Albert Heijn ... . Olijfolie is niet alleen supergezond, maar kan je ook helpen bij de verzorging van je lichaam en de genezing van wondjes en insectenbeten. Olijfolie en olijven zijn in principe gezonde producten. Helaas is niet alles zo mooi als het soms lijkt. Lees hier wat de beste keus is voor je gezondheid. Olijfolie is een top olie om de galblaas zich steeds goed te ...