sociologos.be

De Jantjes

Responsive image
Twee jonge matrozen, Wiet te Loo uit Amersfoort en Jan Clots uit Ijmuiden, zijn de hoofdpersonen van dit boek dat zich afspeelt rond het begin van de Tweede Wereldoorlog. Het waren eigenlijk nog kinderen in die dagen toen de troepen van Hitler ons land binnenvielen en ook de marinebasis op Texel kapot schoten. De tot de tanden bewapende Duitsers dachten dat ze over de Afsluitdijk even de marinehaven Den Helder konden binnenwandelen. Ze vergisten zich. Dit boek laat zien hoe gewone jongens hen tegenhielden.
PUBLICATIE DATUM:
none
BESTANDSGROOTTE:
4,30
ISBN:
9789055134120
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Wim Hornman
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

De Jantjes PDF

De Jantjes is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Wim Hornman. Jij kunt lezen De Jantjes op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...e klassiekers in de Nederlandse amusementswereld en is zeer vaak uitgevoerd ... De Jantjes - De Graaf & Cornelissen Entertainment ... . Het is dan ook meerdere malen verfilmd. De Jantjes is een Nederlandse film uit 1934 onder regie van Jaap Speyer. Het verhaal is gebaseerd op het toneelstuk De Jantjes uit 1920 van Herman Bouber. Internationaal heeft de film de naam The Tars en werd in 1922 ook al verfilmd. Verhaal. Dries, Manus en Toon komen na ... DE JANTJES | Za 14 t/m zo 22 maart 2020 | Theater Het Zonnehuis Amsterdam-Noord | De beroemde musical van Herman Bouber over De Jantjes. Grote cast en alle beroemde liedjes die iedereen mee kan zingen: Wordt no ... Musical Sing-a-Long 2014 - De Jantjes - YouTube ... . Grote cast en alle beroemde liedjes die iedereen mee kan zingen: Wordt nooit verliefd, want dan ben je verloren | Nou tabé dan | Je bent niet mooi, je bent | O mooie Westertoren De cast van de musical De Jantjes (met o.a. Stefan de Kogel, Job Bovelander, Rick Sessink, Rosalie de Jong en Willeke Alberti) zingt een medley van de nummers Dat Zijn Onze Jantjes, Oh Mooi...