sociologos.be

Onder Het Ijs

Responsive image
Onder het ijs is de razendknap geschreven, pijnlijke ontleding van de menselijke impuls om geliefden te beschermen tegen onheil, tegen de waarheid en soms tegen zichzelf. Deze indrukwekkende roman verhaalt over de onverbrekelijke banden tussen twee zusjes en de krachten die hen uiteendrijven, over de gevaren van te lang gekoesterde geheimen en de vernederende gevolgen wanneer de waarheid aan het licht komt. Voor de lezers van Donna Tartt en Nicci French: een onvergetelijke, psychologische en spannende roman over verborgen waarheden. Over twee zusjes, twee baby's en een donkere nacht.
PUBLICATIE DATUM:
2002-06-29
BESTANDSGROOTTE:
9,49
ISBN:
9789041406743
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Christina Schwarz
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Onder Het Ijs PDF

Onder Het Ijs is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Christina Schwarz. Jij kunt lezen Onder Het Ijs op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...het ijs schiet. Veiliger gaan schaatsen met ijspriem en touw Draag als u gaat schaatsen op natuurijs, altijd een priem bij u die u gebruiken kunt om uzelf uit een wak te bevrijden ... IJsduiken: 'Het is zo mooi onder het ijs' - RTV Noord ... . Onder het ijs is een originele roman over liefde en verlies, de wereld van de wetenschap en de macht en onmacht van de mens. Spannend, sprankelend en sfeervol - een romandebuut om van te smullen. Ellen de Bruin is redacteur bij NRC Handelsblad en nrc.next. Ze schrijft vooral over wetenschap, psychologie en menselijk gedrag. Onder het ijs is een originele roman over liefde en verlies, de wereld van de wetenschap en de macht en ... Onder het ijs | Uitgeverij Prometheus ... .next. Ze schrijft vooral over wetenschap, psychologie en menselijk gedrag. Onder het ijs is een originele roman over liefde en verlies, de wereld van de wetenschap en de macht en onmacht van de mens. Spannend, sprankelend en sfeervol - een romandebuut om van te smullen. Ellen de Bruin is redacteur bij NRC Handelsblad en nrc.next. Ze schrijft vooral over wetenschap, psychologie en menselijk gedrag. Onder het ijs is de razendknap geschreven, pijnlijke ontleding van d...