sociologos.be

Keizersgracht Gids

Responsive image
Genoemd naar keizer Maximiliaan van Oostenrijk was de Keizersgracht oorspronkelijk bedoeld als woongracht. Met name in de negentiende en twintigste eeuw ruimden rijen aaneengesloten huizen het veld om plaats te maken voor ambitieuze banken en verzekeraars. De Keizersgracht is echter ook van oudsher een gracht van cultuur, met de voorloper van de stadsschouwburg en de eerste concertzaal van Amsterdam. Eeuwen later huizen aan de breedste gracht advocatenkantoren naast filmmakers, musea naast reclamebureaus en is ook de toekomst niet ver weg dankzij innovatieve mediabedrijven en 'groene start-ups'. De Keizersgrachtgids neemt u mee langs de historische gevels waar zo'n 400 bedrijven inspiratie uit putten en allure aan ontlenen.
PUBLICATIE DATUM:
2010-04-01
BESTANDSGROOTTE:
9,10
ISBN:
9789490142049
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Onbekend
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Keizersgracht Gids PDF

Keizersgracht Gids is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Onbekend. Jij kunt lezen Keizersgracht Gids op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...ntactgegevens zoals telefoonnummer van de winkels op deze pagina ... Nieuwe Keizersgracht - joodsamsterdam ... . U zoekt de straat Keizersgracht in Amsterdam - Noord-Holland. De gevonden resultaten van Keizersgracht zijn in dit telefoonboek in Amsterdam, Noord-Holland. Om het telefoonnummer te zien, volg het adres van de straat Keizersgracht die u zoekt. Amsterdam ontdek je het beste wandelend met een Mee in Mokum gids die zijn stad van haver tot gort kent. Verhalen. Ik ben taalvrijwilliger en wil mijn ervaring delen T ... Stadswandelingen | Gilde Amsterdam ... . Verhalen. Ik ben taalvrijwilliger en wil mijn ervaring delen Taal voor het Leven. Kookmaatjes ... Keizersgracht 346 1016 EZ Amsterdam . Tel 020 625 4450 ma t/m do van 10.00 - 16.00 uur Een scooterrijder is vrijdagochtend overleden bij een ongeluk met een vrachtwagen op de Keizersgracht in Amsterdam. Het ongeval gebeurde iets na 7.00 uur ter hoogte van de Nieuwe Spiegelstraat. Rabobank - Keizersgracht is één van de 47 bedrijven in de categorie banken in de stad...