sociologos.be

Het Huis Op Tara Road

Responsive image
De Ierse Ria en de Amerikaanse Marilyn lijken niets gemeen te hebben, behalve een tragische gebeurtenis in hun leven. Als ze door toeval in contact komen, grijpen beiden de kans om voor een zomer van huis te ruilen. Ria vertrekt naar Amerika en ontdekt dat er een wereld voor haar open ligt, terwijl de gesloten Marilyn in het huis op Tara Road trekt, en opgenomen wordt in Ria's Ierse vriendenkring. Hoewel de vrouwen elkaar nooit hebben ontmoet, leren zij elkaars leven kennen met alle opmerkelijke gevolgen van dien, waarbij ieder een schokkend geheim over de ander ontdekt, dat nooit naar buiten zal mogen komen...Met deze unaniem geprezen, nu al klassieke roman, laat Maeve Binchy opnieuw zien over een groot inzicht in menselijke relaties te beschikken.
PUBLICATIE DATUM:
december 1999
BESTANDSGROOTTE:
3,15
ISBN:
9789041007186
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Maeve Binchy
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Het Huis Op Tara Road PDF

Het Huis Op Tara Road is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Maeve Binchy. Jij kunt lezen Het Huis Op Tara Road op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...tact en spreken af om voor een zomer van huis te ruilen ... Huisje op een uitstekende locatie voor het verkennen van ... ... . Ria ontdekt in Amerika dat er een nieuwe wereld voor haar open ligt. De gesloten Marilyn trekt in het huis op Tara Road en vindt een warm welkom in Ria's vriendenkring. Bestel Het huis op Tara Road van Maeve Binchy. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het huis op Tara Road De Ierse Ria en de Amerikaanse Marilyn lijken niets gemeen te hebben, behalve een tragische gebeurtenis in hun leven. Als ze door toeval in contact komen, grijpen beiden d ... Het huis op Tara Road - Maeve Binchy - 9789000336210 ... ... . Als ze door toeval in contact komen, grijpen beiden de kans om voor een zomer van huis te ruilen. Het huis op Tara Road | ISBN 9789000336203 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het huis op Tara Road | ISBN 9789041762320 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Hebban Rank. De Hebban Rank gee...