sociologos.be

Het Boek Zonder Naam

Responsive image
Eeuwenlang werd een duister boek zonder naam bewaard in een geheimzinnige Zuid-Amerikaanse bibliotheek. Lees nu zelf waarom iedereen die het boek heeft gelezen doodgaat, als je durft tenminste...Het Oog van de Maan, een mysterieuze steen die de bezitter onsterfelijkheid beloofd, is spoorloos. Iedereen in Santa Mondega, een godverlaten dorp waar vreemdelingen niet welkom zijn, zoekt de steen: de barman Sanchez, die alles weet van iedereen; de gewetenloze maffiabaas El Santino; een huurmoordenaar in de gedaante van Elvis; twee keiharde monniken; de Bourbon Kid, die aan het moorden slaat na een glas Whisky; en de bloedmooie Jessica, die als enige zijn aanslag overleefde. In Santa Mondega kan de hel elk moment losbreken!
PUBLICATIE DATUM:
maart 2008
BESTANDSGROOTTE:
5,31
ISBN:
9789049900595
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Anoniem
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Het Boek Zonder Naam PDF

Het Boek Zonder Naam is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Anoniem. Jij kunt lezen Het Boek Zonder Naam op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...aat binnen de kortste keren naar de hemel (of de hel, in vele gevallen…Of word nog ondoder in andere gevallen) ... Naam en de grote machines - Mijn Liefste Boek ... . Een thriller wat ook een beetje doet denken aan een western af en toe….. Het meisje zonder naam is een prachtig boek, mooier eigenlijk dan ik had verwacht. Op de cover staan een paar kinderen met een koffer, gereed om te vertrekken per trein. Het verhaal speelt zich af aan het begin van de Tweede Wereldoorlog. Joden worden dan al vervolgd in Duitsland en zijn hun leven niet zeker. Meisjes zonder naam is het vierde boek ... bol.com | De zangeres zonder naam, Ben Holthuis ... ... . Joden worden dan al vervolgd in Duitsland en zijn hun leven niet zeker. Meisjes zonder naam is het vierde boek van Mikaela Bley met hoofdpersonage Ellen Tam. Elle Tam is misdaadjournaliste en onderzoekt de moord op een jong meisje. Het verhaald wordt verteld vanuit het perspectief van 2 hoofdpersonen, Ellen Tam en de jonge Linn. Linn, een succesvolle vlogster, is... Het meisje zonder naam. Diney Costeloe verovert lezersharten over de hele wereld. Haar nieuwe roman 'H...