sociologos.be

De Onzichtbare man

Responsive image
De vader van de moderne science fiction is zonder twijfel de Engelse schrijver H.G. Wells (1866-1946). De invloed van deze productieve auteur is aanzienlijk geweest en zijn boeken laten zich nog altijd uitstekend lezen. In het Engelse dorpje Iping in West Sussex zorgt de komst van een vreemdeling voor grote opschudding. Hij is vanwege zijn kleding onherkenbaar en wil vooral met rust worden gelaten door de bewoners. Wanneer er echter vreemde overvallen plaatsvinden in het dorp en getuigen steeds beweren dat ze niemand hebben gezien, begint de positie van de vreemdeling te wankelen. Welk geheim draagt hij met zich mee?
PUBLICATIE DATUM:
mei 2015
BESTANDSGROOTTE:
10,19
ISBN:
9789049901240
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
H.G. Wells
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

De Onzichtbare man PDF

De Onzichtbare man is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs H.G. Wells. Jij kunt lezen De Onzichtbare man op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...haal werd voor het eerst gepubliceerd in Pearson's Magazine, en kort hierna uitgebracht in boekvorm ... The Invisible Man: de tirannie van een onzichtbare man ... ... . The Invisible Man is een Amerikaanse televisieserie uit 1975, losjes gebaseerd op het boek de onzichtbare man van H.G. Wells.De serie liep 1 seizoen van 13 afleveringen. Amsterdam-Noord, 1994. Kunstenaar Michiel Voet stuit in zijn atelier op de NDSM-werf op de Algerijnse vluchteling Karim Ramtani. De plotselinge aanwezigheid leidt tot een bijzondere samenwerking tusse De onzichtbare man (Paperback). De vader van de moderne science fiction is zonder twijfel de Engelse schrijver H.G. Wells (1866-1 ... De onzichtbare Maat - De Groene Amsterdammer ... . De vader van de moderne science fiction is zonder twijfel de Engelse schrijver H.G. Wells (1866-1946). De invloed van... Voor De onzichtbare man bundelen zij én muzikant Keimpe de Jong opnieuw hun krachten. Een voorstelling voor vierplussers met een onnavolgbare logica en humor die elke kijker op het puntje van zijn stoel zal zetten. De voorstelling is genomineerd voor de VSCD Mimeprijs...