sociologos.be

Het Omega Complot

Responsive image
Zelfs de CIA kan hem niet beschermen... Michael Gupta, achterkleinzoon van Albert Einstein, kent als enige de gehele Theorie van Alles. Maar het is niet voor niets dat Einstein zélf de theorie nooit bekend heeft gemaakt. Als de theorie in verkeerde handen valt kan dat het einde van de wereld betekenen. Iets wat niemand wil... Of zijn er mensen die het einde der tijden bewust willen creëren? Een allesvernietigende bom is in de maak, een projectiel nog krachtiger dan een nucleaire raket. En om de bom te vervolmaken is de Theorie van Alles nodig. De jacht op Michael is geopend.
PUBLICATIE DATUM:
juni 2011
BESTANDSGROOTTE:
9,99
ISBN:
9789024531967
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Mark Alpert
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Het Omega Complot PDF

Het Omega Complot is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Mark Alpert. Jij kunt lezen Het Omega Complot op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


... Einstein, kent als enige de gehele... Het omega complot ... bol.com | Het Einstein Enigma, Mark Alpert | 9789021010793 ... ... . Michael Gupta, achterkleinzoon van Albert Einstein, kent als enige de gehele Theorie van Alles. Maar het is niet voor niets dat Einstein zelf de theorie nooit bekend heeft gemaakt. Als de theorie in verkeerde handen valt kan dat het einde van de wereld betekenen. Iets wat niemand wil... Het Omega Complot book. Read 44 reviews from the world's largest community for readers. Zelfs de CIA kan hem niet beschermen... Michael Gupta, ... Het omega complot van Mark Alpert | Boek en recensies ... ... . Zelfs de CIA kan hem niet beschermen... Michael Gupta, achterklei... Omega complot. Zelfs de CIA kan hem niet beschermen... Michael Gupta, achterkleinzoon van Albert Einstein, kent als enige de gehele Theorie van... Het Omega complot. Michael Gupta, achterkleinzoon van Albert Einstein, kent als enige de gehele Theorie van Alles. Maar het is niet voor niets dat Einstein zelf de theorie nooit bekend heeft gemaakt. Als de theor...