sociologos.be

Ik Vreet Je Op

Responsive image
Ik Vreet Je Op 1e druk is een boek van Willem Winters uitgegeven bij Sterk. ISBN 9789056151461 - In de populaire lećtuur - strips als Sjors en Sjimmie, cartoons- is het beeld van het kannibalisme stereotiep: een of meer blanken zitten In een kookpot, waarachter een zwarte kok met neusbeentje en dikke lippen met een lepel staat te zwaaien.De interesse van de auteur ging echter verder. Hij vroeg zich af of de kannibaal een kundig slachter was. Welke delen hij prefereerde. Bij welke gelegenheid hij wel of niet mensenvlees presenteerde, en wat hij bij een schotel mensenvlees dronk. In dit vademecum zijn allerlei wetenswaardigheden te vinden rondom de kannibalistische praktijk. Voer voor antropologen.
PUBLICATIE DATUM:
maart 2007
BESTANDSGROOTTE:
5,68
ISBN:
9789056151461
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Willem Winters
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Ik Vreet Je Op PDF

Ik Vreet Je Op is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Willem Winters. Jij kunt lezen Ik Vreet Je Op op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...rs en Sjimmie, cartoons - is het beeld van het kannibalisme stereotiep: een of meer blanken zitten In een kookpot, waarachter een zwarte kok met neusbeentje en dikke lippen met een lepel staat te zwaaien ... Hoe weet ik of er auteursrecht rust op een afbeelding ... ... . Ik vreet je op 13 april 2013 . Gesprek uit 2011 met Willem Winters die vertelt over de geschiedenis van het kannibalisme, naar aanleiding van het verschijnen van zijn boek "Ik vreet je op". Uit het programma OVT van de VPRO in 2011. Waarschijnlijk denk jij wel te weten hoe je moet vrijen, en in de basis zal dat ook best zo zijn. Er is echter een goede kans dat er dingen zijn die je nog beter zou kunnen doen, waarmee je de seks vee ... Ik vreet je op - VPRO ... . Waarschijnlijk denk jij wel te weten hoe je moet vrijen, en in de basis zal dat ook best zo zijn. Er is echter een goede kans dat er dingen zijn die je nog beter zou kunnen doen, waarmee je de seks veel lekkerder maakt. Lees hier daarom 5 manieren om seks nog lekkerder te maken, plus nog 5 gerelateerde tips! Bestel het boek: Ik vreet je op voor slechts € 5.000023 Categorie: Mens & maatschappij Let op: de voorraad is beperkt Bekijk daarom snel I...