sociologos.be

Guinness Record Boek

Responsive image
Duik in het best verkochte boek ter wereld met verbazingwekkende feiten en ongeëvenaarde prestaties.Wist u dit ...? Het snelste meubelstuk ter wereld is een gemotoriseerde sofa, die een snelheid bereikt van 140 km per uur.Een sidderaal produceert shocks van 650 volt, waarmee hij een volwassen mens kan verdoven en een gloeilampje kan laten branden. De langste nagel aan een vinger was 68 cm.
PUBLICATIE DATUM:
2004-10-02
BESTANDSGROOTTE:
9,99
ISBN:
9789021541068
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Onbekend
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Guinness Record Boek PDF

Guinness Record Boek is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Onbekend. Jij kunt lezen Guinness Record Boek op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...t het recored ver plassen ik heb ook geen iedee hoe je er in komt maar goed elk jaar vraag ik weer zoon boek voor mijn verjaardag maar altijd zeggen ze dat ze er geen geld voor hebben dus ik lees hem best vaak in de biebliotheek ik hoop zoo dat ik win ... Vind guinness world records in Boeken op Marktplaats ... ... 10 Bizarre Records uit het Guinness Book. De grootste, de meeste, de duurste, de langste, alle records staan in het grote Guiness Book of World Records. Van de volgende 10 records vragen we ons af of er iemand zo gek is een poging te doen om het record te verbeteren. The Guinness World Records official site with ultimate record-breaking facts & achievements. Do you want to set a world record? Are you ... Search Results | Guinness World Records ... . Van de volgende 10 records vragen we ons af of er iemand zo gek is een poging te doen om het record te verbeteren. The Guinness World Records official site with ultimate record-breaking facts & achievements. Do you want to set a world record? Are you Officially Amazing? The Guinness Book of Records (Guinness Recordboek), in recente edities Guinness World Records genoemd en in vroegere Amerikaanse edities The Guinness Book of World Records, is een jaarlijks uitgegeven boek met een c...