sociologos.be

Een praktijkgerichte benadering van Organisatie en Management

Responsive image
Een praktijkgerichte benadering van organisatie & management is een van de meest bekende bedrijfskundetitels binnen het vakgebied Organisatie en Management. Deze uitgave biedt een brede inleiding op het genoemde vakgebied, waarbij de theorie veelvuldig toegelicht wordt met behulp van praktijkvoorbeelden. Het boek bestaat uit drie delen, te weten: `Omgeving en Organisatie´, `Mensen en Organisatie´ en `Structuur en Organisatie´. Elke organisatie is voor het realiseren van doelstellingen afhankelijk van de relatie met de omgeving of maatschappij. Mensen spelen een centrale rol binnen iedere organisatie, omdat zij de organisatie maken en er een onmisbaar onderdeel van zijn. De structuur betreft de wijze waarop mensen de organisatie inrichten en besturen. Interactief leerboekTer ondersteuning van het tekstboek is een werkboek verkrijgbaar, waarin de beschreven theorie wordt toegepast en getoetst. De `Organisatie & Management´-website is gekoppeld aan de verschillende hoofdstukken van het boek. Dankzij deze integratie ontstaat een interactief leerboek.
PUBLICATIE DATUM:
2002-08-01
BESTANDSGROOTTE:
3,69
ISBN:
9789001210250
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
N.H.M. van Dam
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Een praktijkgerichte benadering van Organisatie en Management PDF

Een praktijkgerichte benadering van Organisatie en Management is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs N.H.M. van Dam. Jij kunt lezen Een praktijkgerichte benadering van Organisatie en Management op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...deel in het Engels. Een succesvolle Nederlandse titel was Een praktijkgerichte benadering van organisatie & management ... Een Praktijkgerichte Benadering Van Organisatie En Management ... . Samenvattingen Management & organisatie Hoofdstuk 1-3, 6, 8-10 boek "Een Praktijkgerichte Benadering van Organisatie en Management", Dam Nick van; Marcus Jos 12 Pagina's : 65 Jaar : 2014/2015 65 'Handboek Organisatie en Management. Een praktijkgerichte benadering' door Jos Marcus, Nick van Dam - Onze prijs: €81,95 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Praktijkgerichte benadering van Organisatie en Management Een praktijkgerichte benadering van Organisatie en Management is geschreven door Drs. N.H.M. van Dam en Drs. J.A. Marcusn en uitgegeven door Wolters-Noordhoff te Groningen/Houten. Deze samenvatting is g ... Praktijkgerichte benadering van Organisatie en Management ... ... . N.H.M. van Dam en Drs. J.A. Marcusn en uitgegeven door Wolters-Noordhoff te Groningen/Houten. Deze samenvatting is geschreven vanuit de vierde druk uit 2002. Organisatie en management Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Een praktijkgerichte benadering...