sociologos.be

Bouquet Extra 394 - Pizza en passie ; Betoverende bruiloft (2-in-1)

Responsive image
De broers DeFiore - Deze knappe Italiaanse broers doen alles con amore! (1) PIZZA EN PASSIE Lizzies droom komt uit wanneer ze van een van de beste koks van Italië - een al wat oudere man - de fijne kneepjes mag leren. Grote verbazing als ze bij het restaurant ontvangen wordt door de knapste man die ze ooit heeft gezien. Het blijkt de kleinzoon van de chef te zijn, Dante DeFiore, die zijn grootvader vervangt. Maar hij weet niets van een afspraak en heeft ook geen tijd om zich met haar bezig te houden, zegt hij. Dat verandert al snel als ze samen in de keuken staan en de temperatuur wel een paar graden lijkt te stijgen! (2) BETOVERENDE BRUILOFT Natuurlijk vindt Jules het geweldig om de bruiloft van haar zus Lizzie te plannen. Alleen wordt ze er zo wel erg aan herinnerd dat ze zelf nog steeds niet de ware heeft gevonden. En dan is er ook nog de getuige van de bruidegom, Stefano DeFiore. Die beweert voortdurend dat hij niet in de liefde gelooft. Als hij dan eens ophield met haar voortdurend zo diep in de ogen te kijken? En haar te betoveren met zijn verblindende lach? Zo kan ze toch niet met hem samenwerken? Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.
PUBLICATIE DATUM:
juli 2016
BESTANDSGROOTTE:
11,81
ISBN:
9789402518290
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Jennifer Faye
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Bouquet Extra 394 - Pizza en passie ; Betoverende bruiloft (2-in-1) PDF

Bouquet Extra 394 - Pizza en passie ; Betoverende bruiloft (2-in-1) is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Jennifer Faye. Jij kunt lezen Bouquet Extra 394 - Pizza en passie ; Betoverende bruiloft (2-in-1) op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...! (1) PIZZA... De broers DeFiore - Deze knappe Italiaanse broers doen alles con amore! (1) PIZZA EN PASSIE Lizzies droom komt uit wanneer ze van een van de beste koks van Italië - een al wat oudere man - de fijne kneepjes mag leren ... harlequin.nl - Harlequin.nl | Romantische & spannende ... ... . Grote verbazing als ze bij het restaurant ontvangen wordt door de knapste man die ze ooit heeft gezien. Het blijkt de kleinzoon van de chef te zijn, Dante DeFiore, die zijn ... Pizza en passie ; Betoverende bruiloft (2-in-1) door Jennifer Faye. Bouquet Extra (Book 394) Bedankt voor het delen! Je hebt de volgende beoordeling en recensie ingeleverd. We zullen ze op onze site publiceren nadat we ze bekeke ... bol.com | Harlequin Bouquet artikelen kopen? Alle ... ... ... Pizza en passie ; Betoverende bruiloft (2-in-1) door Jennifer Faye. Bouquet Extra (Book 394) Bedankt voor het delen! Je hebt de volgende beoordeling en recensie ingeleverd. We zullen ze op onze site publiceren nadat we ze bekeken hebben. Bouquet Extra 393 - Bruid van de Griek ; Een nacht vol hartstocht (2-in-1). (1) BRUID VAN DE GRIEK - Trouwen met een Griekse tycoon... Tycoon Ajax... Bouquet Extra 399 - Heftig verlangen ; Argentijnse nachten (2-in-1). (1) HEFTIG VERLANGEN ...