sociologos.be

Het hart op de tong

Responsive image
Tom en Cathy zijn vastbesloten om hun cateringbedrijf Scarlet Feather tot het beste in Dublin te maken. Ze hebben de ideale locatie gevonden, ze hebben bergen talent en kennen de juiste mensen, maar niet iedereen is even enthousiast als zij... Toms ouders zijn teleurgesteld dat hij niet in het bouwbedrijf van zijn vader stapt, terwijl zijn ambitieuze vriendin Marcella geen enkele belangstelling toont voor zijn werk. De schoonmoeder van Cathy, toch al niet blij met de keuze van haar zoon Neil, neemt het cateringbedrijf niet serieus en beschouwt het slechts als een hobby. Neil is een bevlogen advocaat, die volledig opgaat in zijn werk, terwijl hij en Cathy langzaam uit elkaar groeien. Om Scarlet Feather tot een succes te maken zijn Tom en Cathy volledig op zichzelf aangewezen, en zij moeten alle zeilen bijzetten om hun droom waar te maken.
PUBLICATIE DATUM:
2011-09-19
BESTANDSGROOTTE:
6,76
ISBN:
9789000307517
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Maeve Binchy
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Het hart op de tong PDF

Het hart op de tong is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Maeve Binchy. Jij kunt lezen Het hart op de tong op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...nnen De spreekwoorden en gezegden zijn afkomstig van Wikiquote, Wikipedia en onze gebruikers ... Athenaeum Boekhandel | Het hart op de tong: emoties in de ... ... . Nederlandstalige spreekwoorden hart op de tong hebben Spreekwoorden: (1914) Het hart op de tong (of op de lippen) hebben d.i. zeggen wat men denkt, van zijn hart geen moordkuil maken, openhartig zijn. De zegswijze komt in de 16de eeuw voor: t Hart leyt op de tonge altoos1). Geschreven bij Het hart op de tong. Als grote fan van Maeve Binchy heb ik erg naar dit boek uitgekeken, maar wat een grote tel ... Met het Hart op de Tong - YouTube ... . Als grote fan van Maeve Binchy heb ik erg naar dit boek uitgekeken, maar wat een grote teleurstelling. Er zijn te veel ongeloofwaardige relaties (iedereen blijkt iedereen te kennen) en vreemde geheimen. Dat is storend en maakt van de irritante personages karikaturen. De dialogen zijn weinig liefdevol, maar ... De aanloop naar het vierjaarlijkse circus dat de verkiezingen van de Verenigde Staten heet is weer alles behalve saai. De Democratische Partij maakt er een clowneske puinho...