sociologos.be

Liefde moet groeien

Responsive image
In de familieroman "Liefde moet groeien' neemt de bekende auteur Gerda van Wageningen de lezer mee naar een Zeeuws dorpje. Niet alleen offert domineesdochter Truuske Vermeulen zichzelf op om voor haar invalide moeder te zorgen, ook is ze de spil van het sociale werk in het dorp. Pas als er een vreemdeling in het dorp komt wonen die haar erg raakt, beseft ze hoezeer ze door haar verplichtingen gebonden is en wordt het hoe langer hoe lastiger om zichzelf te blijven wegcijferen… Een intrigerende familieroman over de liefde en een diep innerlijk conflict, gesitueerd in een klein Zeeuws dorp. Zoals in al haar romans sleept Gerda van Wageningen de lezer in "Liefde moet groeien' urenlang mee.
PUBLICATIE DATUM:
oktober 2017
BESTANDSGROOTTE:
11,34
ISBN:
9789401912730
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Gerda van Wageningen
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Liefde moet groeien PDF

Liefde moet groeien is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Gerda van Wageningen. Jij kunt lezen Liefde moet groeien op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...liefde ís,' zegt Shoshanna. 'Zonder geduld krijgt liefde nooit tijd om tot wasdom te komen ... Samen de liefde laten groeien? - marktnet.nl ... . Het kost tijd om je in een relatie thuis te voelen en te laten zien wie je bent. In de familieroman "Liefde moet groeien' neemt de bekende auteur Gerda van Wageningen de lezer mee naar een Zeeuws dorpje. Niet alleen offert domineesdochter Truuske Vermeulen zichzelf op om voor haar invalide moeder te zorgen, ook is ze de spil van het sociale werk in het dorp. Zelfs nu, na 40 jaar, bleef het nog groeien. En toch is er in media en films zoveel aanda ... bol.com | Liefde moet groeien, Gerda van Wageningen ... ... . Zelfs nu, na 40 jaar, bleef het nog groeien. En toch is er in media en films zoveel aandacht voor liefde op het eerste gezicht, de heftige begintijd. Daar is niets mis mee, maar het is niet het hele verhaal. Langzaam verliefd worden lijkt haast 'slecht', alsof het dan niet de ware kan zijn, niet DE grote liefde van je leven. Alleen liefde is niet genoeg om een goede relatie te hebben. ... In een relatie, zo vinden wij nu, moet voldoend...