sociologos.be

Hein

Responsive image
Als de dertienjarige Hein op een dag uit school komt, zit zijn moeder dood op de bank. Na de schrik en de paniek dringt al snel de keiharde werkelijkheid tot hem door. Niet alleen is hij zijn moeder kwijt; ook zijn vertrouwde wereldje van school, de buurt en zijn vrienden zal nooit meer hetzelfde zijn. Hein heeft geen contact met zijn vader en hij beseft dat zijn hond naar het asiel moet en hijzelf naar een weeshuis zal worden gestuurd. Ten einde raad besluit hij gewoon verder te leven, alsof er niets is gebeurd. Alsof zijn moeder nog leeft. Maar waar laat hij haar? Dit is de derde, spannende jeugdroman van Angelo Vergeer. Het boek, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, gaat over volwassen worden, liefde en jezelf leren kennen. Hein is allesbehalve een macaber boek, maar het ontroerende relaas van een jongen die geen afscheid van zijn moeder wil nemen.
PUBLICATIE DATUM:
maart 2010
BESTANDSGROOTTE:
3,74
ISBN:
9789047515289
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Angelo Vergeer
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Hein PDF

Hein is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Angelo Vergeer. Jij kunt lezen Hein op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...g tot accessoires, Mode-inspiratie & de laatste trends vindt u online bij SHEIN ... Kleine Hein - Uitvaartmuseum Totzover ... . Ontdek het ruime assortiment en de Bonusaanbiedingen van Albert Heijn! Boodschappen thuisbezorgd Versgarantie Heerlijke recepten. Bestel nu. Door hein gaan mensen uit alle hoeken van de organisatie anders kijken naar hun eigen gedrag en dat van hun collega's. Daarover ontstaan open gesprekken. Die geven zicht op de mindset die voorafgaat aan gedrag. Medewerkers boren zelf die diepere laag aan. Komen tot inzichten en gaan in d ... Recepten - Allerhande - Albert Heijn ... . Medewerkers boren zelf die diepere laag aan. Komen tot inzichten en gaan in de dagelijkse praktijk vaker hun verantwoordelijkheid nemen. Op zoek naar een heerlijk recept? Bij Allerhande vind je de lekkerste recepten voor elk moment. Van een snelle maaltijd tot heerlijk bakrecepten. Bekijk de recepten. Hein auto. terneuzen 15 jaar lid Volgen Contact opnemen. Advertenties Over. 10 resultaten . vw lupo bj 2004 1250euro. vw lupo bj 2004 1400cc 140000km ...