sociologos.be

Gevangen in de zorgketen

Responsive image
Anderhalf jaar lang heeft Marjolijn last van duizeligheid en een paar keer valt ze, zonder aanwijsbare oorzaak. Terwijl ze, als vriendin en documentairemaker, bekend stond om haar levenslust, haar vrolijkheid en haar glimlach, voelt ze zich in toenemende mate depressief. Na wisselende diagnoses door verschillende artsen wordt zij aan nader onderzoek onderworpen, en begint een steeds wanhopiger wordende reis langs medische specialisten en zorginstellingen.Walter Stolz beschrijft op openhartige wijze het laatste jaar uit het leven van zijn vrouw. Met veel respect voor de artsen en verpleegkundigen die haar geholpen hebben, legt hij de pijnlijke tekortkomingen van de Nederlandse gezondheidszorg bloot. Hij laat zien dat de manier waarop de zorg is georganiseerd, met name het ontbreken van duidelijke afspraken tussen ziekenhuizen en zorgverleners onderling, onvermijdelijk leidt tot verkeerde medische beslissingen. Zijn verslag is een ontroerende en overtuigende oproep tot het aanstellen van professionele begeleiders voor patiënten in de complexe ketenzorg..
PUBLICATIE DATUM:
april 2011
BESTANDSGROOTTE:
11,83
ISBN:
9789059725140
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Walter Stolz
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Gevangen in de zorgketen PDF

Gevangen in de zorgketen is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Walter Stolz. Jij kunt lezen Gevangen in de zorgketen op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...rouw. Met veel respect voor... Geschreven bij Gevangen in de zorgketen ... Bureau ISBN - Gevangen in de zorgketen ... . In het boek beschrijft Walter Stolz zijn ervaringen in ons zorgsysteem in de periode dat zijn vrouw ernstig ziek was. Het boek heeft mij zeer gegrepen, temeer daar ik zelf werkzaam ben als verpleegkundige in ziekenhuis en thuis zorg. De slechte communicatie die hij beschrijft vond ik bijna ongeloofwaardig. Het verslag van Stolz is een ontroerende en overtuigende oproep tot het aanstellen van professionele begeleiders voor patiënten in de complexe zorgketen. Gevangen in de Zorgketen 22 september 2011 om 9:03 uur door Jan Taco ... Gevangen in de zorgketen - Walter Stolz | medischcontact ... . Gevangen in de Zorgketen 22 september 2011 om 9:03 uur door Jan Taco te Gussinklo . De samenvatting in het boek met deze titel (ISBN 978-90-5972-497-6) stelt het koeltjes "verslag van de ziekte, de behandeling en het overlijden van de vrouw van de auteur ... Gevangen in de zorgketen. Door Redactie - jun 27, 2011. 76. 0. DELEN. Facebook. ...