sociologos.be

Zo klein als jij

Responsive image
Herma, moeder van twee opgroeiende kinderen, heeft nog steeds last van de gevolgen van een auto-ongeluk van vijf jaar geleden. Met de komst van een nieuwe wereldburger, wordt haar leven er niet gemakkelijker op.Na de geboorte van haar zusje, vindt Karen dat ze als oudste dochter niet of nauwelijks meer aandacht krijgt van haar ouders. Als de dertienjarige puber haar verhalen en strubbelingen niet kwijt kan, neemt ze een drastisch besluit. Haar ouders zien de veranderingen wel, maar wijten het aan de pubertijd. Het pakt echter heel anders uit en alleen haar opa heeft in de gaten wat er écht speelt. Dan moeten Karen en haar familie heftige maatregelen nemen!
PUBLICATIE DATUM:
2012-11-05
BESTANDSGROOTTE:
7,99
ISBN:
9789059779457
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Ina van der Beek
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Zo klein als jij PDF

Zo klein als jij is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Ina van der Beek. Jij kunt lezen Zo klein als jij op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...k gaat over een moeder die dankzij haar ernstige auto-ongeluk tegen bepaalde problemen aanloopt in haar eigen leven, dat van haar kinderen en haar man ... Zo klein als jij - Ina van der Beek - 9789059779457 | Bruna.nl ... . 50+ videos Play all Mix - Zo klein als jij - Hanny YouTube Lil' Kleine & Andre Hazes Jr. - Ik voel me zo verdomd alleen - De Zomer Voorbij 2015 - Duration: 2:59. Sterren NL 2,975,360 views Read "Zo klein als jij" by Ina van der Beek available from Rakuten Kobo. Herma, moeder van twee opgroeiende kinderen, heeft nog steeds last van de gevolgen van een auto-ongeluk van vijf jaar ge... 'Zo klein als jij' is he ... Z&K | Zo klein als jij - Ina van der Beek ... . Herma, moeder van twee opgroeiende kinderen, heeft nog steeds last van de gevolgen van een auto-ongeluk van vijf jaar ge... 'Zo klein als jij' is het vervolg op 'Verborgen verleden' en is een bijzonder goed geschreven en pakkend boek. Het boek gaat over een moeder die dankzij haar ernstige auto-ongeluk tegen bepaalde problemen aanloopt in haar eigen leven, dat van haar kinderen en haar man. Lees „Zo klein als jij" door Ina van der Beek verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Herma, moeder...