sociologos.be

Mijn Zoon Heeft Een Seksleven En Ik Lees Mijn Moeder Roodkapje Voor

Responsive image
Heleen en haar man Peter kweken winterbloeiende planten. Ze houden van hun werk, van elkaar en van hun twee kinderen. Maar als Heleen bijna vijftig is, beginnen niet alleen haar hormonen haar parten te spelen. Haar zoon maakt een fietstocht door Australië, angstig ver weg, en haar huwelijk vertoont achterstallig onderhoud. Als dan ook nog haar moeder, met wie zij een moeizame relatie heeft, een herseninfarct krijgt, wordt Heleens leven steeds grotesker. En dat is niet het enige probleem waar ze mee te maken krijgt. Gaat haar man tegenwoordig vreemd? Hoe moet zij haar dochter Lizzy beschermen tegen alle gevaren van het leven? En zal de schildpad Bingo, haar moeders oogappel, ooit nog ontwaken uit zijn winterslaap?
PUBLICATIE DATUM:
2006-01-09
BESTANDSGROOTTE:
8,40
ISBN:
9789025427559
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
R. Dorrestein
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Mijn Zoon Heeft Een Seksleven En Ik Lees Mijn Moeder Roodkapje Voor PDF

Mijn Zoon Heeft Een Seksleven En Ik Lees Mijn Moeder Roodkapje Voor is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs R. Dorrestein. Jij kunt lezen Mijn Zoon Heeft Een Seksleven En Ik Lees Mijn Moeder Roodkapje Voor op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...t een heel goed verslag, maar ik moet ook een verslag over dit boeken maken ... Mijn zoon heeft een seksleven en ik lees mijn moeder ... ... . en ik heb het ook zelf gelezen alleen kom ik er niet uit wat heb motief is van dit boek. misschien kunt u helpen door het mij te e-mailen of me een stukje op weg te helpen ... Geschreven bij Mijn Zoon Heeft Een Seksleven En Ik Lees Mijn Moeder Roodkapje Voor. Voor mij uit het leven gegrepen, deze fase, die Heleen door maakt. Bijna vijftig, de leeftijd waarop je sterk moet zijn om te zorgen voor je ... bol.com | Mijn Zoon Heeft Een Seksleven En Ik Lees ... ... . Bijna vijftig, de leeftijd waarop je sterk moet zijn om te zorgen voor je puberende kinderen én voor je aftakelende ouders. Mijn zoon heeft een seksleven en ik lees mijn moeder Roodkapje voor door Renate Dorrestein Door gebruik te maken van Scholieren.com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Geschreven bij Mijn zoon heeft een seksleven en ik lees mijn moeder Roodkapje voor - dwarsl...