sociologos.be

Ken je Leiden

Responsive image
Zijn de verhalen over Leiden waar? Vond Cornelis Joppenz een ketel met hutspot? Zijn er daadwerkelijk onderaardse gangen? En waar komt die naam eigenlijk vandaag: Sleutelstad? In 250 vragen en antwoorden begeleidt auteur Cor Smit ons langs de buurten en straten van Leiden, onderweg stoppend bij de economie, de universiteit, sport en cultuur. Ken je Leiden is niet alleen een kennistest om alleen of met elkaar te spelen, maar leent zich ook uitstekend om gelezen te worden als feitjes- en weetjesboek.
PUBLICATIE DATUM:
maart 2016
BESTANDSGROOTTE:
3,82
ISBN:
9789462581005
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Cor Smit
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Ken je Leiden PDF

Ken je Leiden is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Cor Smit. Jij kunt lezen Ken je Leiden op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...tjesboek. Lees de eerste pagina's. Productspecificaties ... De Kler | Ken je Leiden?, Cor Smit ... . Inhoud Taal Nederlands Bindwijze Hardcover ... Zo maar wat vragen die gesteld én beantwoord worden in het boekje Ken je Leiden. In quiz-vorm maakt u kennis met de Sleutelstad. Voor wie er al langer wonen een leuke test om te bewijzen dat zij echte Leidenaars zijn, voor bezoekers en nieuwkomers een speelse manier om meer over deze stad te weten te komen en in te burgeren. Ken je Leiden is niet alleen een kennistest om alleen ... Waarstaatjegemeente.nl - cijfers en statistieken van gemeenten ... . Ken je Leiden is niet alleen een kennistest om alleen of met elkaar te spelen, maar leent zich ook uitstekend om gelezen te worden als feitjes- en weetjesboek. Boek vol wetenswaardigheden over Leiden in de vorm van een kennisquiz over Leiden. Met 250 multiple choice vragen van uiteenlopende aard,In de eerste helft van het boek. In 250 vragen en antwoorden begeleidt auteur Cor Smit ons langs de buurten en straten van Leiden, onderweg stoppend bij de economie, de un...