sociologos.be

Witte Paarden

Responsive image
Op een mistige septemberavond rijdt een man vanuit zijn woonplaats naar een ver gehucht waar hij ooit twee wonderlijke broers en hun ouders heeft gekend. Tijdens de rit denkt hij terug aan de bijzondere vriendschap die hij met deze broers, Roemer en Floris, heeft gehad. Roemer is een dichter met een uitgesproken mening over kunst en liefde. Een mentor met wie hij diepzinnige gesprekken voert.Floris blijft aanvankelijk op afstand, maar ook met hem ontwikkelt zich gaandeweg een nauwer contact.Dan gebeurt er iets waardoor de hechte band tussen de drie vrienden op het spel komt te staan.In goed gedoseerde flashbacks schetst Paul Gellings een melancholisch portret van de vroeg gestorven broers, dat tegelijk een scherp en humoristisch tijdsbeeld oplevert van het kroeglopers- en kunstenaarsbestaan in een noordelijke stad.
PUBLICATIE DATUM:
augustus 2001
BESTANDSGROOTTE:
3,81
ISBN:
9789044500509
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Paul Gellings
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Witte Paarden PDF

Witte Paarden is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Paul Gellings. Jij kunt lezen Witte Paarden op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...egen in de Kop van Overijssel ten noordwesten van Steenwijk en de provinciale weg N761 (plaatselijk bekend als de Steenwijkerweg) ... Veiling Online veiling complete horeca inventaris ... ... .. Geschiedenis. De naam Witte Paarden is afkomstig van een herberg. Deze herberg vormde vroeger een overnachtingsmogelijkheid aan de weg Zwolle ... Bekijk alle 5 huizen te koop in Witte Paarden. Bekijk foto's, plattegronden, filter het aanbod en vind direct de huizen die je zoekt. Het Witte Paard beschikt over drie zalen voor gezelschappen vanaf 20 gasten. Voor alle mogelijke bijeenkomsten en feesten zijn ... Witte Paarden | Plaatsengids.nl ... . Het Witte Paard beschikt over drie zalen voor gezelschappen vanaf 20 gasten. Voor alle mogelijke bijeenkomsten en feesten zijn de ruimtes werkelijk perfect. 360° Tour. Kom langs op de open kijkavond. 4,3 210 Google-reviews. Recensies. Topdag! Ontdek het Witte Paard in Delden: een ros met klasse. Heerlijk uit eten en goed overnachten. Prachtig gelegen nabij Twickel, in het hart van Twente. Jaarlijkse evenementen zoals de Black Angus BBQ en de Boschendal pic...