sociologos.be

Lanzarote Lover

Responsive image
Karlijn is verzot op de zomer: zon, zee, strand en eindeloos genieten. Ze snapt absoluut niet dat er mensen van de winter houden, want kou en regenbuien vindt ze vreselijk. Maar ja, een tropische vakantie in de winter laat haar budget niet toe, dus zakt ze iedere herfst in een heftige winterdip en komt ze pas tegen de lente weer een beetje tot leven. Op zo''n gure winterdagen krijgt ze een telefoontje van haar zus, die als hostess op Lanzarote werkt. Hun vader heeft er een ongeluk gehad en haar komst is gewenst. Halsoverkop vertrekt Karlijn, met haar hoofd meer bij haar vader dan bij de inhoud van haar koffer! Maar als de eerste paniek voorbij is, blijkt het eiland voor haar nog meer in petto te hebben Anita Verkerk schreef al meerdere succesvolle chicklits. Ze zijn levensecht en zitten vol belevenissen. Eerder verscheen ook Leve de liefde, Heisa in Venetië en Princess Flirt. Zie ook: www.nederlandsechicklit.nl en www.anitaverkerk.nl.
PUBLICATIE DATUM:
november 2008
BESTANDSGROOTTE:
11,11
ISBN:
9789059774049
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Anita Verkerk
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Lanzarote Lover PDF

Lanzarote Lover is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Anita Verkerk. Jij kunt lezen Lanzarote Lover op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...t er mensen van de winter... Lanzarote lover ... Appartement Love for Lanzarote holidays house (Spanje ... ... . Karlijn is verzot op de zomer: zon, zee, strand en eindeloos genieten. Ze snapt absoluut niet dat er mensen van de winter houden, want kou en regenbuien vindt ze vreselijk. Maar ja, een tropische vakantie in de winter laat haar budget niet toe, dus zakt ze iedere herfst in een heftige winterdip en komt ze pas tegen de lente weer een beetje tot leven. A: De titel van het boek is Lanzarote Lover. B: De auteur is Anita Verkerk. C: De uitge ... Lanzarote lover - Chicklit ... . B: De auteur is Anita Verkerk. C: De uitgeverij is Zomer & Keuning, Kampen . Het jaar van uitgave is 2008 en het boek heeft 223 bladzijden. 2: Samenvatting van het boek . Karlijn haat het koude weer hier in Nederland. Ga dan Lanzarote Lover van Anita Verkerk lezen. Dit boek heeft alles in zich wat een winterdip verdrijft: zon, zee en vooral heel veel liefde. Anita heeft een vermakelijke manier van schrijven, waardoor je direct ...