sociologos.be

Jip en Janneke / 2

Responsive image
Jip en Janneke zijn de aller- allerbeste vriendjes en altijd samen. In en om huis beleven ze veel avonturen. In dit deel verven Jip en Janneke paaseieren, spelen ze winkeltje en mogen ze op de kermis in de draaimolen. Maar extra spannend wordt het tegen het eind van het jaar. Sinterklaas komt!De directe, grappige toon van Annie M.G. Schmidt en de kenmerkende zwart-wit illustraties van Fiep Westendorp blijven tot ieders verbeelding spreken. Zo zijn Jip en Janneke niet alleen het bekendste, maar ook het meest geliefde kleuterduo.
PUBLICATIE DATUM:
none
BESTANDSGROOTTE:
11,87
ISBN:
9789021431147
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Annie M.G. Schmidt
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Jip en Janneke / 2 PDF

Jip en Janneke / 2 is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Annie M.G. Schmidt. Jij kunt lezen Jip en Janneke / 2 op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...e veel avonturen. In dit deel... Geschreven bij Jip en Janneke ... PDF Jip en Janneke - Juf Anke ... . ik vind dit boek helemaal super om aan mijn 2 zoontjes voor te lezen ik had het vroeger toen ik klein was ook al en toen heeft mijn moeder mij altijd voor gelezen uit jip en janneke helaas kan ze dit niet meer doen bij mijn zoontjes want ze is helaas 15 jaar geleden overleden. De verhaaltjes. Op 13 september 1952 publiceerde Het Parool het eerste Jip-en-Jannekeverhaal, waarin Janneke het nieuwe buurmeisje is van Jip. Elk Jip-en-Jannekeverhaal werd door Schmidt in luttele minut ... bol.com | Jip En Janneke 2, Annie M.G. Schmidt | CD (album ... ... . Elk Jip-en-Jannekeverhaal werd door Schmidt in luttele minuten geschreven in het rumoerige redactielokaal van Het Parool.Het laatste verhaal verscheen op 7 september 1957. Jip En Janneke 2. Mijn dochter van 3 jaar vindt het heerlijk om een verhaaltje te horen op weg naar het kinderdagverblijf. Jip en Janneke zijn de aller- allerbeste vriendjes en altijd samen. In en om huis beleven z...