sociologos.be

Koude lente

Responsive image
Tweede thriller van Lineke Dijkzeul, schrijfster van De stille zonde.In een park wordt het levenloze lichaam van een klein meisje aangetroffen. Een buurman van het meisje wordt in zijn flat ernstig mishandeld door een jeugdbende. En wat beweegt deze bende een kansloze, beperkte jongen voor wie ze alleen maar minachting koesteren, op te nemen in hun groep? Eenmaal aan hun willekeur overgeleverd, verliest de jongen langzaam maar zeker de greep op de realiteit.Paul Vegter, die we kennen als de sympathieke inspecteur uit De stille zonde, is belast met het onderzoek naar de moord. Hij ontvangt anonieme brieven die meer vragen opwerpen dan beantwoorden. Dan blijkt dat de chauffeur van de schoolbus regelmatig in het park is gezien... Een maalstroom van gebeurtenissen sleurt de lezer mee naar een verbijsterende ontknoping.Met Koude lente is Lineke Dijkzeul er opnieuw in geslaagd een realistisch, ontroerend portret te schilderen van mensen die door het leven in de tang worden genomen.
PUBLICATIE DATUM:
oktober 2009
BESTANDSGROOTTE:
11,70
ISBN:
9789041414809
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Lieneke Dijkzeul
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Koude lente PDF

Koude lente is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Lieneke Dijkzeul. Jij kunt lezen Koude lente op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...even en hierdoor kwam ik er niet goed doorheen (wel uitgelezen) ... dwarsligger | Koude lente - Lieneke Dijkzeul ... . Ik heb iedere dag een paar bladzijden gelezen, dus het was zeker geen boek dat ik één ruk uit wilde lezen. Met Koude lente is Lieneke Dijkzeul er opnieuw in geslaagd een realistisch, ontroerend portret te schilderen van mensen die door het leven in de tang worden genomen. Lieneke Dijkzeul schreef meer dan vijftig kinderboeken, waarvan een aantal werd genomineerd voor de Prijs van de Nederlandse Kinderjury. Koude Lente door Lieneke Dijkzeul Door gebruik te maken van S ... Koude lente van Lieneke Dijkzeul | Boek en recensies ... ... . Koude Lente door Lieneke Dijkzeul Door gebruik te maken van Scholieren.com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Samenvatting: Leesverslag Koude Lente. Leesverslag/samenvatting van Koude Lente voor de Havo. Voorbeeld 1 van de 4 pagina's. Bekijk voorbeeld Meld schending auteursrecht; Voorbeeld 1 van de 4 pagina's. In w...