sociologos.be

Voorspoed in plaats van overleven

Responsive image
Degelijke fundamentele geloofsovertuigingen en het begrijpen hoe je deze praktisch kunt toepassen zijn de absolute sleutels tot het hebben van voorspoed in je leven. Wanneer deze geloofsovertuigingen daarnaast ook nog gevestigd en geankerd zijn in het onwankelbare Woord van God, zal het uitmonden in een leven dat ver boven de middelmaat uitstijgt en koerst naar onbegrensdheid. Het toepassen van wat je in dit boek leert zal je van 'overlevingsmodus' regelrecht brengen naar een leven van voorspoed, zoals het Koninkrijk het aldoor heeft bedoeld! In Voorspoed in Plaats van Overleven! Levensstijl van een Koningskind onthult Melanie Kos-Paula vijf geweldige en praktische concepten die je zullen leren hoe je op elk gebied van je leven voorspoed kunt ervaren. Je leert: * Dat het volbrachte werk van Christus en het hebben van een juist begrip van Bijbelse waarheden essentieel zijn voor het succes in het leven van de gelovige (Mijn Waarheid). * Vernietigende hartsovertuigingen met behulp van Bijbelse meditatie te transformeren tot een levenswijze van kracht en voldoening (Mijn Geloof). * Dat vergeving de meest effectieve manier is om jezelf vrij te maken van beperkende geloofsovertuigingen die veroorzaakt zijn door negatieve levenservaringen of vernietigende woorden (Mijn Identiteit). * Voorziening te verwerven zoals het Koninkrijk het aldoor heeft bedoeld, waarbij je ontkomt aan financiële worstelingen en vrijgemaakt wordt om je door God gegeven bestemming te ontdekken en te vervullen (Mijn Bestemming). * Tijd-verspillers te elimineren en je bestemming te visualiseren zodat je verantwoordelijkheid kunt nemen voor je eigen succes en vorm kunt geven aan het leven dat je graag wilt! (Mijn Levensstijl) Dit boek is zowel aan de gelovige als de niet-gelovige gericht. Het daagt je uit om bekend te worden met de geweldige en levensveranderende waarheden van het Koninkrijk van de Hemel zodat je een bewuste keuze kunt maken of je deze wilt volgen of verwerpen. De waarheden die je vindt in de bladzijden van dit boek zijn gebaseerd op de Bijbel en zullen je ogen openen voor kostbaarheden uit het Koninkrijk van de Hemel waar je misschien nog nooit van hebt gehoord of waar je nog nooit bij hebt stilgestaan. Bereid jezelf voor om geïnspireerd en verbaasd te worden door wat je in dit boek leert over wat het betekent om voorspoed te hebben, zoals het Koninkrijk het aldoor heeft bedoeld!
PUBLICATIE DATUM:
januari 2017
BESTANDSGROOTTE:
3,98
ISBN:
9789077607893
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Melanie Kos-Paula
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Voorspoed in plaats van overleven PDF

Voorspoed in plaats van overleven is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Melanie Kos-Paula. Jij kunt lezen Voorspoed in plaats van overleven op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...r is tegelijkertijd ook heel praktisch, makkelijk leesbaar en is didactisch gezien meesterlijk goed geschreven ... Leven in plaats van overleven - Keihart ... . INFORMATIE BESTANDSGROOTTE 4,30 MB BESTANDSNAAM Voorspoed in plaats van overleven.pdf PUBLICEER DATUM januari 2017 SCHRIJVER Melanie Kos-Paula ISBN 9789077607893 Voorspoed in plaats van overleven | ISBN 9789077607886 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Voorspoed in plaats van overleven . Bij voorbaat veroordeeld . Foregone conclusion . Ananse & de pot met bon ... Voorspoed in plaats van overleven,… - voor €4,95 ... . Voorspoed in plaats van overleven . Bij voorbaat veroordeeld . Foregone conclusion . Ananse & de pot met bonen . How Demons Operate . Ik heb een fiets gekocht . Bankripped . Meet Harry and Herman . 400 letters from my mother. 400 letters from my mother . Leven in het vuur van God. Leven ... Voorspoed in plaats van overleven Melanie Kos-Paula • Boek • paperback. Samenvatting . Degelijke fundamentele geloofsovertuigingen en het begrijpen hoe je deze praktisch...