sociologos.be

Voor Dummies - De kleine Engels voor Dummies

Responsive image
Tegenwoordig kun je bijna niet meer zonder Engels. Daarom leert deze toegankelijke en compacte gids je snel en gemakkelijk de taal spreken. Of je nu scholier bent of toerist - of je bent het allebei - er is voor ieder wat wils: van grammaticaregels en culturele weetjes tot praktische voorbeelddialogen. De handige bijlage met onregelmatige Engelse werkwoorden maakt het helemaal compleet. Over de auteur Gail Brenner doceert grammatica voor gevorderden en uitspraak aan de University of California te Santa Cruz.
PUBLICATIE DATUM:
juli 2010
BESTANDSGROOTTE:
3,24
ISBN:
9789043020800
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Gail Brenner
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Voor Dummies - De kleine Engels voor Dummies PDF

Voor Dummies - De kleine Engels voor Dummies is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Gail Brenner. Jij kunt lezen Voor Dummies - De kleine Engels voor Dummies op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...n die het Engels verleerd zijn. Ik heb het boekje gedeeltelijk geleerd, wat van toepassing is ... Boek: Engels voor Dummies - Geschreven door Gail Brenner ... . Ik ben nog bezig omdat Amerikaanse mensen in juni hier een tijdje komen. Misschien straks een nieuw boek wat ik ook al heb. Nog even ... Geschreven bij Voor Dummies - De kleine Engels voor Dummies. Ik vond dit een erg leuk boekje om door te lezen en ben blij dat ik niet het grote boek heb gekocht. Ik raad dit zeker aan voor de mensen die niet zo goed in Engels zijn. Voor Dummies - Engels voor Dummies (Paperback). De sleutel tot alledaagse woorden en uitdru ... De kleine Engels voor Dummies - Gail Brenner ... ... . Voor Dummies - Engels voor Dummies (Paperback). De sleutel tot alledaagse woorden en uitdrukkingen De gerenommeerde Berlitzbenadering: leuk en... Geschreven bij Voor Dummies - De kleine Engels voor Dummies. Ik vond dit een erg leuk boekje om door te lezen en ben blij dat ik niet het grote boek heb gekocht. Ik raad dit zeker aan voor de mensen die niet zo goed in Engels zijn. Voor Dummies - De klein...