sociologos.be

Uit het ravijn

Responsive image
Op zondag 10 februari 2002 werd columnist en schrijver Max Pam getroffen door een hersenbloeding. Volkomen onverwacht, want hij was fit en kerngezond. ‘Een ziekenhuis had ik alleen vanbinnen gezien om anderen te bezoeken.’ Zijn vrouw was op dat moment de hond aan het uitlaten, Pam was alleen thuis met zijn eenjarige zoontje. Hij overleefde de hersenbloeding en een periode van herstel volgde. In Uit het ravijn doet hij hiervan verslag. Hij beschrijft hoe hij opnieuw moest leren lopen, veters strikken, fietsen en hoe hij opnieuw zijn rijbewijs moest halen. Naast het verslag van zijn fysieke herstel is Uit het ravijn,/i> ook een inventarisatie van de angsten die de mens bedreigen als er iets misgaat in het hoofd. ‘Ik was niet bang voor de dood, ik was bang om te blijven leven - als wrak.’ Uiteindelijk wordt Pam na een verblijf in een revalidatiecentrum genezen verklaard. Uit het ravijn is een aangrijpend boek over een ziekte die iedereen zomaar kan treffen, en die jaarlijks ook tienduizenden Nederlanders treft. Niet eerder is in Nederland op zo’Bauer aan tafel hoeft. Politiek is een serieueven. Pam geeft er nog altijd veel lezingen over en schreef voor deze editie een nieuw hoofdstuk.
PUBLICATIE DATUM:
februari 2013
BESTANDSGROOTTE:
10,66
ISBN:
9789460036422
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Max Pam
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Uit het ravijn PDF

Uit het ravijn is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Max Pam. Jij kunt lezen Uit het ravijn op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...de drie jaar in zwem-, sport- en zorgcomplex Het Ravijn in Nijverdal ... bol.com | Voorlichting loopt met u mee tot het ravijn ... ... . In Uit het ravijn doet hij hiervan verslag. Hij beschrijft hoe hij opnieuw moest leren lopen, veters strikken, fietsen en hoe hij opnieuw zijn rijbewijs moest halen. Naast het verslag van zijn fysieke herstel is Uit het ravijn,/i> ook een inventarisatie van de angsten die de mens bedreigen als er iets misgaat in het hoofd. Sport- & Speluitleen De gemeente Hellendoorn voorziet buurten, verenigingen, scholen en andere sportieve initiatiefnemers van diverse sport- en spelmaterialen. Deze zijn via de Sport- en Speluitleen aan de Vrugteveensweg in He ... bol.com | Uit het ravijn, Max Pam | 9789460036422 | Boeken ... . Deze zijn via de Sport- en Speluitleen aan de Vrugteveensweg in Hellendoorn - te verkrijgen. Kijk hieronder voor een overzicht van alle beschikbare materialen en neem het initiatief tot een sportief feestje! Wie helpt ons uit het ravijn van de reusachtige recessie waar we dan in zitten? Column De boodschap van wethouder Boudewijn Revis (VVD) is luid...