sociologos.be

Pure kracht

Responsive image
Pure Kracht is een uniek krachtsportprogramma bestaande uit de pijlers krachttraining, voeding en mentale training. Het heeft in de praktijk bewezen dat je met de juiste inzet en een uitgebalanceerd programma in een korte periode ook zonder dopinggeduide middelen een grote toename in kracht en spiermassa kan verwezenlijken.
PUBLICATIE DATUM:
2006-03-01
BESTANDSGROOTTE:
11,6
ISBN:
9789058776419
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Bosch
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Pure kracht PDF

Pure kracht is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Bosch. Jij kunt lezen Pure kracht op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...t Westen. In dit recept hebben wij de traditionele zwarte thee vervangen door rooibos ... Regressietherapie opruimen van belastingen ... - Puur-Kracht ... . Dit geeft een lekkere cafeïnevrije drank boordevol antioxidanten en aroma's. De thee.. Lees verder. Puur-Kracht Baarlo. Gespecialiseerd in Aquariustijdperk 2012 Aquariusenergie, Transformatie Regressietherapie, Rijangstbegeleiding Traumaverwerking. Opnieuw: Pure Kracht-workshop 2 MEI 06. Op zaterdag 10 juni wordt op Nationaal Sportcentrum Papendal nabij Arnhem een workshop Pure Kracht gegeven. Pure Kracht is het succesvolle project van KNKF en NeCeDo dat liet zien dat het in ... Praktijk Pure Kracht - Vind je eigen pure kracht weer terug ... . Pure Kracht is het succesvolle project van KNKF en NeCeDo dat liet zien dat het in krachttraining primair draait om slim trainen, de juiste techniek, uitgekiende voeding, goed materiaal en een gezonde mentale instelling en niet om dopinggeduide ... Praktijk Pure Kracht verzorgt sessies met behulp van MEE therapie. Dit is een krachtige, pure behandeling op energetisch niveau. Het doel is dat jij...