sociologos.be

Bouquet Extra 497 - Weerzien onder de zon ; Zonder woorden

Responsive image
(1) WEERZIEN ONDER DE ZON - Rebecca Winters Stella krijgt de schrik van haar leven als ze een brief ontvangt van haar oude liefde, Theo. Nadat ze de knappe Griek had verteld dat ze zwanger was, liet hij haar in de steek - iets wat ze hem nooit zal vergeven. Nu wil hij hun zoon zien, inmiddels een vrolijk jongetje van vijf. Ze is helemaal in de war, maar toch besluit ze de confrontatie aan te gaan. Wat daarna volgt had ze nooit kunnen vermoeden... (2) ZONDER WOORDEN - Natasha Oakley Zakenman Nick Regan-Phillips haat de pers, en hij ziet het totaal niet zitten dat Lydia Standford de biografie van zijn peettante gaat schrijven. Daarbij heeft hij zijn handen al vol aan zijn dove dochtertje, Rosie, dat hij vijf jaar niet gezien heeft. Hij wil heel graag een band met haar opbouwen, maar hoe? Tot zijn verbazing schiet Lydia te hulp, en leert ze hem hoe hij Rosie kan begrijpen. Alleen: zodra die biografie af is, vertrekt ze weer. Tenzij hij haar kan overhalen om te blijven... Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.
PUBLICATIE DATUM:
none
BESTANDSGROOTTE:
9,62
ISBN:
9789402539349
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Rebecca Winters
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Bouquet Extra 497 - Weerzien onder de zon ; Zonder woorden PDF

Bouquet Extra 497 - Weerzien onder de zon ; Zonder woorden is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Rebecca Winters. Jij kunt lezen Bouquet Extra 497 - Weerzien onder de zon ; Zonder woorden op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...2-in-1 Hallo! Op zoek naar een Bouquet 497 - Weerzien onder de zon-boek geschreven door auteur Rebecca Winters? Registreer u op onze website mmark ... CD - Harlequin Superroman Serie 1 tot 100 ... .nl en download gratis boeken! (1) WEERZIEN ONDER DE ZON - Rebecca Winters Stella krijgt de schrik van haar leven als ze een brief ontvangt van haar oude liefde, Theo. Nadat ze de knappe Griek had verteld dat ze zwanger was, liet hij haar in de steek - iets wat ze hem nooit zal vergeven. Nu wil hij hun zoon zien, inmiddels een vrolijk jongetje van vijf. Ze is helemaal in de war, maar toch besluit ze de confrontatie aan te gaan. W ... Binas havo/vwo (6e editie) PDF Download ... . Nu wil hij hun zoon zien, inmiddels een vrolijk jongetje van vijf. Ze is helemaal in de war, maar toch besluit ze de confrontatie aan te gaan. Weerzien onder de zon / Liefde in de Provence - Bouquet Extra, 2-in-1, 285 EBOOK Tooltip Ebooks kunnen worden gelezen op uw computer en op daarvoor geschikte e-readers. Een uitgave van de romantische reeks Harlequin Bouquet Weerzien onder de zon ; Zonder woorden. door Rebecca Winters,Natahsha Oakley. Bouquet Extra (Book 497...