sociologos.be

Huis Atreides

Responsive image
Huis Atreides opent op een voor de Duin-lezer vertrouwde wereld, Caladan, de voorouderlijke planeet van het geslacht Atreides, waar Leto Atreides wordt voorbereid om op een goede dag zijn vader Paulus als hertog op te volgen. Ver weg, op de woestijnplaneet Arrakis, beter bekend als Duin, broedt baron Vladimir Harkonnen op een plan om de totale ondergang van zijn aartsvijanden, de leden van het geslacht Atreides, voor eens en altijd te bewerkstelligen.
PUBLICATIE DATUM:
maart 2002
BESTANDSGROOTTE:
11,31
ISBN:
9789029065856
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Brian Herbert
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Huis Atreides PDF

Huis Atreides is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Brian Herbert. Jij kunt lezen Huis Atreides op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


... de klassieke Griekse mythologie.De adellijke geslachten in Duin vallen in twee hoofdgroepen uiteen: de Grote Geslachten (Geslachten Maior) en de Kleine Geslachten (Geslachten Minor) ... Frank Herbert's Dune online kijken: Netflix, Videoland ... ... . Huis Atreides opent op een voor de Duin-lezer vertrouwde wereld, Caladan, de voorouderlijke planeet van het geslacht Atreides, waar Leto Atreides wordt voorbereid om op een goede dag zijn vader Paulus als hertog op te volgen. Ver weg, op de woestijnplaneet Arrakis, ... Paul Atreides is de zoon van hertog Leto Atreides I en vrouwe Jessica. Zodoende is hij de erfgenaam van het Huis Atreides, een aristocra ... Dune 2000 - Wikipedia ... . Ver weg, op de woestijnplaneet Arrakis, ... Paul Atreides is de zoon van hertog Leto Atreides I en vrouwe Jessica. Zodoende is hij de erfgenaam van het Huis Atreides, een aristocratische familie die over de planeet Caladan regeert en de beschikking heeft over nucleaire wapens. Jessica is een Bene Gesserit en een belangrijke schakel in het menselijke fokprogramma van de Bene Gesserit. De Keizer wil baron Vladimir Harkonnen gebruiken om het huis Atreides uit te roeien en zo de troon veili...