sociologos.be

Moordgeheim

Responsive image
Nieuwe spannende thriller van succesvolle VA-auteur Moordgeheim is de tweede spannende novelle door YA­auteur Natas­za Tardio. Zij weet als geen ander met weinig woorden een groot verhaal neer te zetten. In Moordgeheim duikt de 17­jarige Cloe voor een schoolopdracht in het verleden van het Drieluik College, waar zes jaar eerder een schietpartij plaatsvond (het verhaal van Moordvrienden). Vanaf dag één ondervindt ze echter tegenwerking van haar omgeving, haar vrienden en de betrokkenen bij de gruwelijke daden. Vast besloten haar opdracht tot een goed einde te brengen zet Cloe door, maar meer en meer slaan de twijfel en de angst toe. Hebben de getuigen van die vreselijke schietpartij wel allemaal de waarheid verteld en wie is de persoon die Cloe probeert tegen te werken?
PUBLICATIE DATUM:
april 2019
BESTANDSGROOTTE:
6,68
ISBN:
9789020632156
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Natasza Tardio
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Moordgeheim PDF

Moordgeheim is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Natasza Tardio. Jij kunt lezen Moordgeheim op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...n Moordvrienden). Vanaf dag één ondervindt ze echter tegenwerking van haar omgeving, haar vrienden en de betrokkenen bij de gruwelijke daden ... 13+: Moordgeheim - Arnhemse en Nijmeegse Kinderboekwinkel ... . Moordgeheim is de tweede spannende novelle door YA­auteur Natas­za Tardio. Zij weet als geen ander met weinig woorden een groot verhaal neer te zetten. In Moordgeheim duikt de 17­jarige Cloe voor een schoolopdracht in het verleden van het Drieluik College, waar zes jaar eerder een schietpartij plaatsvond (het verhaal van Moordvrienden). In Moordgeheim duikt de 17­jarige Cloe voor een schoolopdracht in het verleden van het Drieluik College, waar zes jaar eerder een schietpar ... Moordgeheim - 2019 ... . In Moordgeheim duikt de 17­jarige Cloe voor een schoolopdracht in het verleden van het Drieluik College, waar zes jaar eerder een schietpartij plaatsvond (het verhaal van Moordvrienden). Vanaf dag één ondervindt ze echter tegenwerking van haar omgeving, haar vrienden en de betrokkenen bij de gruwelijke daden. Vast besloten haar opdracht tot een goed einde te brengen zet Cloe door, maar meer ... In Moordgeheim duikt de 17­jarig...