sociologos.be

Het gefluister in de duisternis

Responsive image
In de reeks Klassieke EversellersHoward Phillips Lovecraft (1890-1937) was een Amerikaanse schrijver die erom bekend stond dat hij zijn horrorverhalen in een sciencefi ctionachtig kader plaatste. Hij creëerde een eigen genre dat hij kosmische horror noemde, veelal gebaseerd op zijn eigen nachtmerries. Hoewel hij vrijwel onbekend gestorven is, heeft H.P. Lovecraft vandaag de dag nog steeds een onmeetbare invloed op moderne schrijvers. Onder andere Stephen King noemt hem een van zijn primaire inspiratiebronnen.Het gefluister in de duisternis is een bundel met zeven horrorverhalen die gebaseerd zijn op de legende dat de wereld lang geleden bewoond werd door wezens die de zwarte magie beoefenden en daardoor hun machtverspeelden en werden verbannen.
PUBLICATIE DATUM:
december 2015
BESTANDSGROOTTE:
4,64
ISBN:
9789048832989
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
H.P. Lovecraft
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Het gefluister in de duisternis PDF

Het gefluister in de duisternis is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs H.P. Lovecraft. Jij kunt lezen Het gefluister in de duisternis op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...s die de zwarte magie beoefenden en daardoor hun machtverspeelden en werden verbannen ... Het gefluister in de duisternis - Bibliotheek.nl ... . Lees de eerste pagina's. Reviews. Het gefluister in de duisternis is gebaseerd op de legende dat de wereld lang geleden werd bewoond door wezens die de zwarte magie beoefenden, daardoor hun macht verspeelden en werden verbannen. Deze bundel bevat onder andere de verhalen Een gruwelijke erfenis, De kleur uit de ruimte en Het gefluister in de duisternis. Het gefluister in de duisternis. In deze bundel met zeven horror verhalen spelen vi ... Het gefluister in de duisternis H P… - voor €2,99 ... . Het gefluister in de duisternis. In deze bundel met zeven horror verhalen spelen visioenen en ontdekkingen van de resten van oerwezens die ooit de wereld beheersten maar nu verborgen zijn, een hoofdrol. De verhalen zijn alle gebaseerd op de menselijke nieuwsgierigheid naar wat er vroeger was. Slechts bij uitzondering ontdekken mensen sporen en geheimen die hen een inzicht geven dat zo bezit ... Het gefluister in de duisternis is een bundel met zeven horrorve...