sociologos.be

Wacht op mij

Responsive image
HET SCHITTERENDE VERVOLG OP DE BESTSSELLER ALS IK BLIJF'Ik moest iemand haten. En jij bent degene van wie ik het meest hou, dus was die taak voor jou.'Adam en Mia zijn sinds de middelbare school een stelletje. Hun leven draait volledig om muziek. Adam is gitarist in een rockband en Mia is celliste. Na een ernstig auto-ongeluk van Mia hebben ze elkaar uit het oog verloren en leiden ieder hun eigen leven. Adam en zijn band zijn inmiddels doorgebroken. Aan de vooravond van hun wereldtournee is Adam in New York, eenzaam en ongelukkig. Sommige mensen denken dat roem alles oplost, maar Adam kan zijn succes niet aan. Om door te kunnen gaan met zijn leven, zal hij eerst zijn verleden moeten accepteren. Zal de onverwachte ontmoeting met Mia in New York hierbij helpen?'Intens en levendig.'- Thebookreview.nlGayle Forman, voormalig journalist en wereldreiziger, maakte internationaal veel indruk met haar roman Als ik blijf, succesvol verfilmd als If I Stay, en het vervolg hierop, Wacht op mij. Daarnaast schreef ze onder meer Hier was ik, Zijn jaar, Haar dag en Vuurvliegjes. Forman woont samen met haar man en twee dochters in New York.
PUBLICATIE DATUM:
maart 2017
BESTANDSGROOTTE:
6,6
ISBN:
9789048839278
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
gayle forman
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Wacht op mij PDF

Wacht op mij is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs gayle forman. Jij kunt lezen Wacht op mij op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...icht in de buurt! Het boek is echt één lange flirtsessie en na het lezen van dit boek zal elke jongen die je tegenkomt in het niet vallen bij de sexy, grappige en perfecte Cam ... Wacht op mij | pluizer ... . p.s. Alleen Cam is al reden genoeg om dit boek direct te kopen! Geschreven bij Wacht op mij. De fantastische roman 'Wacht op mij' van Gayle Forman is de sequel van bestseller 'als ik blijf' dat zelfs in 2014 verfilmd is. Het levensverhaal van Mia gaat door na het zware auto-ongeluk , waarbij ze haar ouders en broertje Teddy verloor. Het leven van Adam en Mia gaat verder zonder elkaar. Wacht op mij / Wait for you. Wacht op mij - Wait for you; Ga voor mij - Be with me; Blijf bij mij - Stay with me; Val voor ... bol.com | Wacht Op Mij artikelen kopen? Alle artikelen online ... . Het leven van Adam en Mia gaat verder zonder elkaar. Wacht op mij / Wait for you. Wacht op mij - Wait for you; Ga voor mij - Be with me; Blijf bij mij - Stay with me; Val voor mij - Fall with me; Kies voor mij - Forever with you; Vertrouw op mij - Fire in you; Droom van mij - Dream of me; Young Adult. Als morgen niet bestaat - If there's no tomorrow; Het probleem met voor al...