sociologos.be

Beter, slanker, sterker

Responsive image
Van vasten tot veganisme, van metabolismedieet tot glutenvrij, van dr. Neil A. Barnard tot dokter Frank, van marathon tot urbanathlon – vier jaar lang onderwierp journaliste Marjolijn de Cocq zich aan de vele voedings- en sporthypes die voorbijkwamen.Ze viel af en kwam weer aan, verbeterde persoonlijke records en raakte geblesseerd. En ondertussen diende de next best thing zich alweer aan…‘Je kunt wel hardlopen tot je blauw ziet, maar er is toch dat dingetje van vrouwenlijven en 40+ en zwaartekracht,’ aldus Marjolijn de Cocq. Beter, slanker, sterker is een hilarische en voor velen herkenbare roadtrip door de wereld van de gezondheidsgoeroes en -bewegingen.
PUBLICATIE DATUM:
juli 2015
BESTANDSGROOTTE:
10,62
ISBN:
9789044973860
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Marjolijn de Cocq
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Beter, slanker, sterker PDF

Beter, slanker, sterker is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Marjolijn de Cocq. Jij kunt lezen Beter, slanker, sterker op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


... eten en leven is natuurlijk belangrijk, dat is een feit, maar laten we wel binnen proporties houden en onszelf gewoon accepteren zoals we zijn, ook als het een kilootje meer is ... Beter, slanker, sterker Download PDF ePUB ... . Beter, slanker, sterker is een hilarische en voor velen herkenbare roadtrip door de wereld van de gezondheidsgoeroes en -bewegingen. Lees minder ISBN: 9789044973860 Beter, slanker, sterker. Van vasten tot veganisme, van metabolismedieet tot glutenvrij, van dr. Neil A. Barnard tot dokter Frank, van marathon tot... De mythe van de maakbare mens. Een mooie ondertitel die mijn aandacht van dit boek direct trok. Misschien zal de titel va ... Boekentip: Beter, slanker, sterker. - mamaschrijft ... . Neil A. Barnard tot dokter Frank, van marathon tot... De mythe van de maakbare mens. Een mooie ondertitel die mijn aandacht van dit boek direct trok. Misschien zal de titel van het boek 'Beter, Slanker, Sterker' mensen eerder aantrekken, omdat het lijkt op een boek over diëten, maar ik blijf nadenken over de ondertitel. Pakkend, mysterieus en het Beter Slanker Sterker. De mythe van de maakbare mens krijgt daarom van mij vier hartjes. Op empiri...