sociologos.be

Maarten van Rossem over het begin van de twintigste eeuw

Responsive image
Aan het begin van de twintigste eeuw liepen er op onze planeet zo'n twee miljard mensen rond. Honderd jaar later waren dit er ruim drie keer zoveel. Ondanks twee wereldoorlogen en ander geweld was het menselijk bestaan in korte tijd kennelijk ontzettend verbeterd. Maarten van Rossem werpt in dit drieluik licht op de twintigste eeuw. In dit eerste college analyseert hij de economische groei in het Westen vanaf 1950 en kijkt hoe de internationale politiek en technologie hierdoor veranderd zijn.
PUBLICATIE DATUM:
maart 2020
BESTANDSGROOTTE:
5,43
ISBN:
9789085717065
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Maarten van Rossem
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Maarten van Rossem over het begin van de twintigste eeuw PDF

Maarten van Rossem over het begin van de twintigste eeuw is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Maarten van Rossem. Jij kunt lezen Maarten van Rossem over het begin van de twintigste eeuw op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


... ander geweld was het menselijk bestaan in korte tijd kennelijk ontzettend verbeterd ... Het beste van Maarten van Rossem - E-book - Maarten van ... ... . Maarten van Rossem werpt in dit drieluik licht op de twintigste eeuw. De Verenigde Staten in de twintigste eeuw laat helder zien hoe het Amerikaanse politieke systeem en de Amerikaanse cultuur in de afgelopen honderd jaar zijn gegroeid en veranderd. Maarten van Rossem schreef een uitgebreid handboek met scherpe analyses en aandacht voor de vele verrassende facetten van de Amerikaanse samenleving. Van Rossems standaardwerk over Amerika in de twintigste eeuw Sinds het einde van d ... bol.com | Het beste van Maarten van Rossem, Maarten van ... ... . Van Rossems standaardwerk over Amerika in de twintigste eeuw Sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog zijn de Verenigde Staten de machtigste natie ter wereld. Hun invloed beperkt zich niet tot de politieke en militaire krachtsverhoudingen: de Amerikaanse massacultuur was de afgelopen decennia hun meest succesvolle exportproduct. Speciale jubileum editie! Maarten van Rossem kan zich nog altijd verbazen over de twintigste eeuw. Over de reu...