sociologos.be

Bouquet Extra 397 - Magische ontmoeting ; Gekust in Parijs (2-in-1)

Responsive image
(1) MAGISCHE ONTMOETING - Patience heeft nooit gedroomd van de prins op het witte paard. Ze is volmaakt gelukkig met haar baan als huishoudster van een lieve oude dame. Maar dan komt de succesvolle advocaat Stuart Duchenko, de achterneef van de oude dame, haar leven binnen gestormd. Met zijn knappe uiterlijk en onweerstaanbare charme heeft hij alles om een meisje te laten dromen. Hij bestookt haar met vragen. Omdat hij ook in háár geïnteresseerd is? Of omdat hij haar niet vertrouwt? (2) GEKUST IN PARIJS - Natuurlijk is het geweldig dat Piper een culinaire topopleiding kan volgen, midden in het romantische Parijs. Maar al die hand in hand lopende stelletjes maken wel dat ze zich eenzaam voelt als ze in haar eentje over de Champs-Elysées slentert. Vooral omdat ze al vanaf het eerste moment verliefd is op haar baas, de mysterieuze miljardair Frederic Lafontaine. Maar dat zal ze hem natuurlijk nooit kunnen bekennen... Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.
PUBLICATIE DATUM:
augustus 2016
BESTANDSGROOTTE:
11,13
ISBN:
9789402518351
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Barbara Wallace
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Bouquet Extra 397 - Magische ontmoeting ; Gekust in Parijs (2-in-1) PDF

Bouquet Extra 397 - Magische ontmoeting ; Gekust in Parijs (2-in-1) is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Barbara Wallace. Jij kunt lezen Bouquet Extra 397 - Magische ontmoeting ; Gekust in Parijs (2-in-1) op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...dster van een lieve oude dame. Maar dan komt de succesvolle advocaat Stuart Duchenko, de achterneef van de oude dame, haar leven binnen gestormd ... Liefde in de herkansing ; Verwarrende kussen - datboek.nl ... . Met zijn knappe uiterlijk en onweerstaanbare charme heeft hij alles om een meisje te laten dromen. Bouquet 397 - Gekust in Parijs. Natuurlijk is het geweldig dat Piper een culinaire topopleiding kan volgen, midden in het romantische Parijs. Maar al... Magische ontmoeting ; Gekust in Parijs (2-in-1) door Barbara Wallace. Bouquet Extra (Book 397) Bedankt voor het delen! Je hebt de volgende beoordeling en recensie ingeleverd. We zullen ze op onze site publiceren ... bol.com | Bouquet Extra 399 - Heftig verlangen ... ... . Bouquet Extra (Book 397) Bedankt voor het delen! Je hebt de volgende beoordeling en recensie ingeleverd. We zullen ze op onze site publiceren nadat we ze bekeken hebben. Magische ontmoeting ; Gekust in Parijs (2-in-1) (Bouquet Extra Book 397) (Dutch Edition) eBook: Wallace, Barbara, Snel, Mariëlla, Toorn, Jolanda van der: Amazon.de: Kindle-Shop Op zoek naar artikelen van Barbara Wallace? Artikelen van Barbara Wallac...