sociologos.be

Grensverkenningen

Responsive image
Grensverkenningen 1e druk is een boek van F. Bolkestein uitgegeven bij Bakker. ISBN 9789035128217 Grensverkenningen is het dagboek dat Bolkestein bijhield tijdens zijn ambtsperiode als Eurocommissaris. Het boek geeft een onthullend beeld achter de schermen van de macht. In een elegante, maar scherpzinnige en niets verdoezelende stijl beschrijft Bolkestein zijn dagelijkse bestaan tussen Brussel, Amsterdam en Straatsburg, zijn omgang met ministers, (Euro-)parlementari rs en journalisten, en zijn dagelijkse ervaringen met de besluitvorming in de gestaag uitdijende Brusselse bureaucratie.Grensverkenningen verschijnt in het jaar waarin de Nederlandse bevolking zich, voor het eerst in de geschiedenis, door middel van een referendum over de Europese Grondwet, mag uitspreken over de toekomst van Europa.Frits Bolkestein is de meest spraakmakende politicus van de afgelopen twintig jaar. Hij was onder meer staatssecretaris voor de Buitenlandse Handel, minister van Defensie en fractievoorzitter van de VVD in de Tweede Kamer. Als lijsttrekker van de VVD in 1998 behaalde hij 38 zetels, het hoogste aantal ooit door de VVD bereikt. Als politicus en schrijver had en heeft hij grote invloed op het Nederlandse politieke debat. De kroon op zijn carri re was zijn lidmaatschap van de Europese Commissie van 1999 tot 2004, als commissaris voor de Interne Markt, de Belastingen en de Douane-Unie.
PUBLICATIE DATUM:
mei 2005
BESTANDSGROOTTE:
8,86
ISBN:
9789035128217
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
F. Bolkestein
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Grensverkenningen PDF

Grensverkenningen is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs F. Bolkestein. Jij kunt lezen Grensverkenningen op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...t stadsranden-lab'. In de eerste helft van 2020 gaan vijf ontwerpteams op zoek naar nieuw typologieën voor de stadsranden, waarbij Amsterdam als testcase dient ... Gen-etische grensverkenningen Boek - TeldersShop ... . Grensverkenningen 2 Datum: 17 maart 2020 Tijd: 20.00 - 22.00 uur | 19.45 uur inloop Locatie: HvA Amstelcampus, Leeuwenburg, Weesperzijde 190 Ticketprijs: Regulier €12,50 | Stadspas €6,25 Passe-partout voor de reeks van vier Grensverkenningen: Regulier €45,- | Stadspas €25,-Voertaal: Nederlands 'Grensverkenningen' is het dagboek dat Bolkestein bijhield tijdens zijn ambtsperiode als Eurocommissaris. Het boek geeft een onthullend beeld achter de schermen van de macht. In een elegante, maar scherpzinnig en niets verdoezelende stijl beschrijft Bolkestein zij ... UITGESTELD Lezing Grensverkenningen 2 | De economische en ... ... . Het boek geeft een onthullend beeld achter de schermen van de macht. In een elegante, maar scherpzinnig en niets verdoezelende stijl beschrijft Bolkestein zijn dagelijkse bestaan tussen Brussel, Amsterdam en Straatsburg, zijn omgang met ministers, (Euro-)parlementariërs en journalisten ... Grensverkenningen 1e druk is een boek...