sociologos.be

Prille Liefdes - Trotse miljardairs

Responsive image
Zullen deze trotse mannen voor de liefde kiezen? (1) ROMANCE OP STAND - Catherine George Joanna heeft schoon genoeg van mannen die achter haar familiefortuin aan zitten. Gelukkig hoeft ze daar bij de sexy tuinman March niet bang voor te zijn, want hij weet niet wie ze is. Dan blijkt dat hij niemand minder is dan Lord Arnborough! Wat haar betreft het einde van hun prille relatie - zij is immers vér beneden zijn stand... (2) ONMOGELIJKE BEGEERTE - Trish Morey Angie raakt door een fout in het ziekenhuis zwanger van het kind van een ander stel. Ze besluit het kindje te krijgen en over te dragen aan de ouders. De vader, de onweerstaanbare miljardair Dominic Pirelli, is inmiddels weduwnaar en denkt dat ze alleen maar op zijn geld uit is. Maar ze komt pas echt in de problemen als ze verliefd op hem wordt! (3) DRAAIERIG VAN GENOT - Kate Hardy Daisy is meestal onder de attracties van haar kermismuseum te vinden, met smeer op haar gezicht en een moersleutel in haar handen. Zo treft Felix Gisbourne haar aan wanneer hij haar ontmoet om een investering te bespreken. Daisy valt als een blok voor de knappe tycoon... Moet ze nu haar noodlijdende museum redden of haar hart laten spreken? Deze verhalen zijn eerder verschenen.
PUBLICATIE DATUM:
maart 2020
BESTANDSGROOTTE:
11,24
ISBN:
9789402544978
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Catherine George
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Prille Liefdes - Trotse miljardairs PDF

Prille Liefdes - Trotse miljardairs is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Catherine George. Jij kunt lezen Prille Liefdes - Trotse miljardairs op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...mschrijving Prille Liefdes - Trotse miljardairs ... Prille Liefdes - Onweerstaanbare tycoons (e-boek) | Lynn ... ... . Zullen deze trotse mannen voor de liefde kiezen? (1) ROMANCE OP STAND - Catherine George Joanna heeft schoon genoeg van mannen die achter haar familiefortuin aan zitten. Gelukkig hoeft ze daar bij de sexy tuinman March niet bang voor te zijn, want hij weet niet wie ze is. Prille Liefdes - Trotse miljardairs. Zullen deze trotse mannen voor de liefde kiezen? (1) ROMANCE OP STAND - Catherine George Joanna heeft schoon genoeg van mannen die achter haar familiefortuin aan zitten. Gelukkig hoeft ze daar bij de sexy tuinman Ma ... Prille Liefdes - Trotse miljardairs door Catherine George ... ... . Gelukkig hoeft ze daar bij de sexy tuinman March niet bang voor te zijn, want hij weet niet wie ze is. Dan blijkt dat hij niemand minder is dan Lord Arnborough! Hebban. Voor lezers, door lezers. Ontdek nieuwe boeken en zie wat je vrienden lezen. Laat je inspireren door kenners, volg je favoriete auteurs, schrijf blogs en recensies over boeken. Prille Liefde...