sociologos.be

Moord in Toscane

Responsive image
Nog voordat Umberto Eco met zijn roman De naam van de roos de interesse in de Middeleeuwen wereldwijd tot een rage wist te brengen, waren in Nederland de middeleeuwse whodunits van Helene Nolthenius al bestsellers. De naam van Nolthenius is vooral verbonden aan haar meesterlijke Franciscus-studie, Een man uit het dal van Spoleto, maar bij het grote publiek is zij geliefdom haar vlotte misdaadromans met meesterspeurder de minderbroeder Lapo Mosca. In Moord in Toscane zijn zijn Toscaanse avonturen Geen been om op te staan en Als de wolf de wolf vreet gebundeld. Een pikant detail is dat alle misdaden werkelijk gebeurd zijn.
PUBLICATIE DATUM:
september 2013
BESTANDSGROOTTE:
3,38
ISBN:
9789021448206
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Helene Nolthenius
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Moord in Toscane PDF

Moord in Toscane is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Helene Nolthenius. Jij kunt lezen Moord in Toscane op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...'s Uitgeverij B.V. Jaar van 1e druk: 1989 Jaar van druk van de gelezen uitgave: 1990 Aantal bladzijden: 281 Genre: detective, schelmenroman 2: Eerste reactie a: Keuze Moord in Toscane en het vervolgdeel "Babylon aan de Rhone", zijn op het gebied van de historische romans, ware meesterwerken ... Moord in Toscane - Querido - Singel Uitgeverijen ... . Helene Nolthenius is in mijn ogen erg miskend, ten gunste van veel werk in Nederland dat heel wat mindere kwaliteit heeft. Een Moord in Toscane: Een Verhaal van Dana Knightstone for iPad, iPhone, Android, Mac & PC! Reis af naar Italië in de schoenen van de bestseller auteur Dana Knightstone in het romantische en tragische avontuur Een Moord in Toscane: Een Verhaal van Dana Knightstone!! Moord in Toscane door ... Boekwinkeltjes.nl - Nolthenius, Helene - Moord in Toscane ... . Een Moord in Toscane: Een Verhaal van Dana Knightstone for iPad, iPhone, Android, Mac & PC! Reis af naar Italië in de schoenen van de bestseller auteur Dana Knightstone in het romantische en tragische avontuur Een Moord in Toscane: Een Verhaal van Dana Knightstone!! Moord in Toscane door Helene Nolthenius. Moord in Toscane door Helene Nolthenius. Door gebruik te maken van Scholieren.com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiks...