sociologos.be

Gevonden briefjes op straat

Responsive image
U verzameling teksten van op straat gevonden briefjes. De meeste briefjes zijn in facsimile afgedrukt met inleiding van de schrijver over zijn fascinatie en selectiemethode. Bijzonder.Eerste druk. Papier verbruind, verder in goede staat.
PUBLICATIE DATUM:
none
BESTANDSGROOTTE:
8,55
ISBN:
9789022978559
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Verbeek
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Gevonden briefjes op straat PDF

Gevonden briefjes op straat is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Verbeek. Jij kunt lezen Gevonden briefjes op straat op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...buurt was, maar ze kon niemand vinden. Ze besloot het biljet zelf mee te nemen en dat komt haar nu duur te staan ... Monopoly - Wikipedia ... . Het biljet was op de grond gevallen nadat een man gepind had. - Op straat gevonden briefjes (B8) Frank Verbeek A.W. Bruna Uitgevers B.V. 1989 Nadat de Zutphense schakers verleden week in Lochem te gast geweest waren i.v.m. ons traditionele snelschaaktoernooi, waren wij gisteravond uitgenodigd in Zutphen voor deelname aan hún traditionele snelschaaktoernooi. Een briefje van 5 of 10 euro wordt als niet waardevol bestempeld, maar bij een hoger geldbedrag, sieraden, maa ... GEVONDEN BRIEFJES (B8) - 1001 Korte Verhalen & Verhaaltjes ... . Een briefje van 5 of 10 euro wordt als niet waardevol bestempeld, maar bij een hoger geldbedrag, sieraden, maar ook memorysticks ben je volgens de wet verplicht om deze bij de politie te brengen. Als er na een jaar niemand is die zich bij de politie heeft gemeld dan gaat het hetgeen gevonden is naar de eerlijke vinder. Wat doe je met gevonden geld of waardevolle spullen? Bijna iedereen is het wel eens ove...