sociologos.be

Het masker van Elise

Responsive image
Elise is een trapezemeisje. Maar ze is heel bang en onzeker. De clowns uit het circus raden haar aan om mee naar de maskerwinkel te gaan. Met een stoer masker op zal ze zich vast meer zelfverzekerd voelen. Elise oefent en oefent met haar masker op en na een tijdje lukt het aardig. Dan breekt het grote moment van het optreden aan. Elise doet haar trapezenummertje, maar haar masker valt per ongeluk af. Zal het haar dan nog lukken? Een poëtisch en symbolisch verhaal over faalangst en blijven geloven in jezelf. Met prachtige illustraties.
PUBLICATIE DATUM:
juni 2013
BESTANDSGROOTTE:
12,72
ISBN:
9789044818376
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Thierry Robberecht
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Het masker van Elise PDF

Het masker van Elise is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Thierry Robberecht. Jij kunt lezen Het masker van Elise op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...r op zal ze zich vast meer zelfverzekerd voelen ... het masker van elise van clavis online kopen ... . Elise oefent en oefent met haar masker op en na een tijdje lukt het aardig. Dan breekt het grote moment van het optreden aan. Het masker van Elise. Elise is een trapezemeisje. Maar ze is heel bang en onzeker. De clowns uit het circus raden haar aan om mee naar de maskerwinkel te gaan. Met een stoer masker op zal ze zich vast meer zelfverzekerd voelen. Elise oefent en oefent met haar masker op en ... Het masker van Elise | Clavis ... . Elise oefent en oefent met haar masker op en na een tijdje lukt het aardig. Dan breekt het grote moment van het ... Het boek Het masker van Elise, geschreven door Thierry Robberecht, Philippe Goossens, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 9789044818376 - Het masker van Elise door Thierry Robberecht.. Elise is een trapezemeisje. Maar ze is heel bang en onzeker. De clowns uit het circus raden haar aan om mee naar de maskerwinkel te gaan. Met een stoer masker op zal z...