sociologos.be

Ontdek wie je bent

Responsive image
Ontdek wie je bent 5e druk is een boek van Marcus Buckingham uitgegeven bij Spectrum. ISBN 9789000341061 Als je beter weet wie je bent, als je weet waar je kracht ligt en waar je hart sneller van gaat kloppen, ben je beter in staat een aangenaam en succesvol leven te leiden. In Ontdek wie je bent roept Buckingham de lezer op naar zichzelf te kijken en over zichzelf na te denken. Buckingham legt de nadruk op het verbeteren van je sterke punten. Deze sterke punten heb je immers van nature en bieden je de kans te excelleren. Zwakke punten zijn goed om te kennen, maar hoeven niet veel aandacht te krijgen. Maar als je je sterke punten verstevigt ontstaat er kracht.Een boek voor iedereen die voor een carri rebeslissing staat, of dit nu een nieuw groot project is op je werk, een studiekeuze of een bedrijf beginnen. Het is voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen.
PUBLICATIE DATUM:
april 2014
BESTANDSGROOTTE:
11,52
ISBN:
9789000341061
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Marcus Buckingham
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Ontdek wie je bent PDF

Ontdek wie je bent is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Marcus Buckingham. Jij kunt lezen Ontdek wie je bent op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


... het verbeteren van je sterke punten. Deze sterke punten heb je immers van nature en bieden je de kans te excelleren ... Ontdek wie je bent. - Home ... . Zwakke punten zijn goed om te kennen, maar hoeven niet veel aandacht te krijgen. In Ontdek wie je bent roept Buckingham de lezer op naar zichzelf te kijken en over zichzelf na te denken. Buckingham legt de nadruk op het verbeteren van je sterke punten. Deze sterke punten heb je immers van nature en bieden je de kans te excelleren. Zwakke punten zijn goed om te kennen, maar hoeven niet veel aandacht te krijgen. Ontdekken wie je bent Tekst Filip ... Hoe kom ik erachter wie ik ben? | 5 'Bronnen' voor Zelfkennis ... . Zwakke punten zijn goed om te kennen, maar hoeven niet veel aandacht te krijgen. Ontdekken wie je bent Tekst Filip Bloem Gepubliceerd op 06-12-2016 Gewijzigd op 06-12-2016 Beeld Robin Utrecht. Er moet in het onderwijs meer aandacht komen voor persoonsvorming, noteerde het platform Onderwijs 2032 in zijn eindadvies. Klinkt nobel, maar hoe doe je dat in de praktijk? Reportage Spiritualiteit Met tarotkaarten ontdekken wie je bent, 'Oeh, de hogepriesteres!' Docent Monique van de Raapkamp (staand links) kijkt toe bij een cursus tarotkaarten leggen in Amsterdam. Talent ontdekken? Met VIP24 ontdek je wie je werkelijk bent & wat je échte talenten zijn 21 jaar ervaring 73.500+ klanten 100% succesgarantie "Ontdek wie je bent en wees het dan expres!" Met mijn persoonlijke bureau Making Sense voor loopbaancoaching & training motiveer en inspireer ik jou te ontdekken wie je ècht bent om vervolgens zelfbewuste keuzes te maken. Je begint ergens en eindigt dan precies bij het beroep waarvoor je bent opgeleid. Maar niets is minder waar. Een studie kiezen is geen keuze voor het leven. Jong-volwassenen leren veel over zichzelf en de wereld als ze studeren. Binnen de studie ontdekken wie je bent is een belangrijke onderwijsdoelstelling. Bacheloropleiding Ontdek wie jij bent in een dag. ja, ik doe het. De ontdek je Gave Workshop wil je weten.. wat jou jij maakt? wat ervan je overblijft als alles wegvalt? wat essentie werkelijk is? wat jouw authentieke kracht als leider/ ouder is? wat je professioneel in huis hebt? en welke ......