sociologos.be

Hart van smaragd

Responsive image
Hester heeft het moeilijk met het feit dat ze verraden is. Ze moet leren vertrouwen op haar vrienden, het verleden loslaten en zich richten op de taak die voor hen ligt. Die taak brengt hen naar Rhodos, het eiland waar het ooit allemaal begonnen is. Ze is vastbesloten om haar tegenstanders uit de weg te ruimen om haar vrienden en familie te beschermen.Maar gaandeweg komt ze erachter dat de dingen wederom niet zijn zoals ze lijken. Ze beseft dat ze allemaal pionnen zijn in een spel dat twintig jaar geleden al begonnen is en dat hun levens hierna nooit meer hetzelfde zullen zijn. Voor Hester en haar vrienden begint een race tegen de klok als blijkt dat het verraad groter is dan ze ooit hadden kunnen denken. Dromen en werkelijkheid komen samen wanneer heden en verleden elkaar ontmoeten. Zal het ze lukken om hun tegenstanders te verslaan? Of zit er nog een addertje onder het gras?Hart van smaragd is het laatste deel in de spannende GAIA-trilogie, die enthousiast is ontvangen door YA-lezers in Nederland en België.
PUBLICATIE DATUM:
oktober 2019
BESTANDSGROOTTE:
11,16
ISBN:
9789463982702
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Miranda Peters
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Hart van smaragd PDF

Hart van smaragd is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Miranda Peters. Jij kunt lezen Hart van smaragd op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


... smaragd is het laatste deel in de Gaia trilogie ... Hart van Smaragd (GAIA Trilogie #3) by Miranda Peters ... .. Nadat Hester bevrijd is uit de handen van Helena, besluit ze samen met haar vrienden ook de andere mutanten te redden. Smaragd is lichtgroen tot diepgroen van kleur. Werking. Smaragd activeert het hart chakra en stimuleert liefde, inspiratie, openheid, oprechtheid, positiviteit, genieten van het leven en gevoel van eenheid en heeft hierdoor een positieve werking op relaties, vriendschappen en de samenwerking in groepen. Bestel Hart van smaragd Voor 23:00 besteld, mo ... Smaragd: kenmerken en werking - Semoea Helende Edelstenen ... . Bestel Hart van smaragd Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Hart van Smaragd Licht. Het Hart van Smaragd Licht (Emerald Heart Light) is een uiterst hoge vorm van energie en bewustzijn dat je kunt gebruiken voor je eigen ontwikkeling. Het opent je hart. Het toont je je diepste innerlijke waarheid. Ook helpt 't je om dat wat je belemmert om te groeien los te laten. Hart van vuur is het tweede deel in de serie over Siem en Hestia die er langzaam maar zeker achterkomen wat ze zijn en waar ze in vredesnaam hun krachten vandaan hebben. Als lezer wordt je meegevoerd en krijg je een heleboel informatie over je uitgestort. Hart van smaragd is het derde deel en geeft antwoord op alle vragen die je als lezer had. Smaragd is al zeer lang bekend en geliefd, alle befaamde schatten uit de historie bevatten smaragden. De edelsteen is transparant en heeft een prachtige heldergroene tint, die doet denken aan de natuur en het frisse groen van de lente. Hart van smaragd is het laatste deel in de spannende GAIA-trilogie, die enthousiast is ontvangen door YA-lezers in Nederland en België. Hester heeft het moeilijk met het feit dat ze verraden is. Ze moet leren vertrouwen op haar vrienden, het ve...