sociologos.be

11e vijfling

Responsive image
HET WESPENNESTEen kort verhaalMeestal wordt Hercule Poirot pas te hulp geroepen nadat er een moord heeft plaats gevonden. Dit keer komt hij uit zichzelf, om een onderzoek in te stellen naar een moord die nog niet is gepleegd.MOORD IN DE MARTELSTOELEen volledig boekOpgelucht verlaat Poirot het huis van zijn tandarts. Er is hem gezegd dat hij pas over een halfjaar terug hoeft te komen. Maar diezelfde middag staat hij alweer op de stoep.MYSTERIE IN MARKET BASINGEen kort verhaalEen dode in een afgesloten kamer, met een schotwond die hij zichzelf niet kan hebben toegebracht - dat is een probleem waarvoor Poirot zijn vakantie graag onderbreekt.DE LAAGTEEen volledig boekBij zijn aankomst op het landgoed 'De Laagte' vindt Poirot een stervende man. Over het lichaam gebogen staat een vrouw, met een revolver in de hand. Een moordenares?EEN HANDVOL JUWELENEen kort verhaalEen verzamelaar van antieke juwelen ontdekt dat de mooiste stukken uit zijn verzameling verdwenen zijn. Hij vraagt Poirot de kostbaar heden op een discrete manier terug te brengen.
PUBLICATIE DATUM:
none
BESTANDSGROOTTE:
10,13
ISBN:
9789024525911
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Agatha Christie
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

11e vijfling PDF

11e vijfling is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Agatha Christie. Jij kunt lezen 11e vijfling op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...r een moord heeft plaats gevonden. Dit.. ... Lectuur - Schrijversinfo ... . 11e vijfling | ISBN 9789024525911 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Samen zijn ze goed voor een aanbod van 6,7 miljoen titels. 11e vijfling. Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook b ... 11e vijfling - Agatha Christie, A. van Iddekinge-van Thiel ... ... . Al onze boeken worden verzonden, ook binnen rotterdam. Voor 15 11e vijfling. Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen rotterdam. Voor 15 19E Vijfling (Hardcover). HET HUIS IN SHIRAz Eenkortverhaal Als Parker Pyne op reis in Perzië hoort dattwee jonge Engelse vrouwen zich op mysterieuze... 7e Vijfling | ISBN 9789024514335 direct en eenvoud...