sociologos.be

Het kerstpakket

Responsive image
Laura valt op door haar rare petje en Simon omdat hij sjouwt met een onhandig pakket. Twee jonge mensen die op een late vrijdagavond voor kerst dezelfde trein naar huis nemen. Op dat moment weten ze niet dat ze beginnen aan een reis die hun leven zal veranderen.Laura Klein Olberdink is net kwaad weggelopen bij haar afspraakje na een volkomen mislukt avondje uit. En ze had het al zo moeilijk met haar leeftijd, overheersende moeder, bazige zuster, dominante vriendin, verkeerd gekozen vriendjes en werk dat haar maar matig bevalt. Genoeg om op de terugweg over te piekeren.Simon van Brakel heeft net voor het laatst afscheid genomen van zijn collega's. Begin dertig: baan kwijt, een vriendin die hem in de steek heeft gelaten en hem zijn huis heeft afgetroggeld. Anderen verbazen zich erover dat hij zo laconiek blijft onder al die tegenslagen, maar dat komt doordat hij zich na die 'verschrikkelijke gebeurtenis' in zijn jeugd heeft voorgenomen zich nergens meer boos over te maken.Tijdens een reis met hindernissen komen Laura en Simon erachter dat ze lotgenoten zijn. Ze vertellen elkaar hun geheimen als ze noodgedwongen een nacht en een dag samen doorbrengen. Dan maakt een dramatische gebeurtenis een abrupt einde aan die vertrouwelijkheid. Opeens staan ze er weer alleen voor en moeten ze keuzes maken, keuzes die niet alleen belangrijk zijn voor henzelf maar ook voor de ander.Het kerstpakket vertelt met humor en gevoel over een week waarin twee mensen die allebei de weg kwijt zijn, moeten afrekenen met hun verleden om een toekomst te kunnen opbouwen.Cathy Halmans is een pseudoniem. De auteur was jarenlang werkzaam in de tv-wereld en woont in een dorp in Noord-Holland net buiten de regio Het Gooi.
PUBLICATIE DATUM:
december 2016
BESTANDSGROOTTE:
9,17
ISBN:
9789086603206
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Cathy Halmans
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Het kerstpakket PDF

Het kerstpakket is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Cathy Halmans. Jij kunt lezen Het kerstpakket op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...teld cadeau dat bijvoorbeeld een werkgever omstreeks Kerstmis aan zijn personeelsleden geeft ... Het kerstpakket heeft nu een boodschap | De Volkskrant ... .. Met het kerstpakket willen werkgevers hun werknemers een prettige kerst wensen. Het geven van een kerstpakket is een traditie in bijvoorbeeld Nederland en Engeland.In Engeland heet het kerstpakket 'Christmas hamper'.. Een kerstpakket is meestal een doos, mand of tas met ... In 2020 wijzigt de werkkostenregeling en wordt het percentage voor de vrije ruimte verhoogd naar 1,7% voor een loonsom tot 400.000 euro. Daarboven blijft het percentage 1,2%. Kerstpakketten voor je zakelijke relaties. ... Kerstpakket - Wikipedia ... .000 euro. Daarboven blijft het percentage 1,2%. Kerstpakketten voor je zakelijke relaties. Als het kerstpakket als acquisitiemiddel voor nieuwe klanten ingezet wordt, kun je de kosten volledig aftrekken. Hierbij geldt dan het volgende: U mag de btw aftrekken van het kerstpakket dat u geeft aan personeel waarvoor u geen uitje hebt verzorgd. U mag de btw van het horloge aftrekken, als u voor dit persone...