Gratis elektronische bibliotheek

Bonbon - Jonah Freud

PRIJS: GRATIS
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
DATUM VAN PUBLICATIE: mei 2009
BESTANDSGROOTTE: 11,95
ISBN: 9789059561953
TAAL: NEDERLANDS
AUTEUR: Jonah Freud

U vindt hier de pdf van het boek Bonbon

Omschrijving:

Kees Raat, de befaamde chocolatier van Unlimited Delicious in Amsterdam, geniet landelijke bekendheid vanwege zijn aparte combinaties met chocolade. Hij is bonbonleverancier van gerenommeerde horecabedrijven en geeft al vele jaren les in bonbons maken aan particulieren en bedrijven.Met Bonbon kan iedereen zelf thuis aan de slag met de verrassende recepten van Kees Raat. Van slagroomtruffels tot tomaat-balsamico-bonbons en van jasmijnlolly’s tot earl-grey-bonbons: de recepten in dit boek zijn voor elke liefhebber van chocolade zonder veel problemen uit te voeren. Alle technieken die komen kijken bij het maken van een goede bonbon worden duidelijk in tekst en beeld uitgelegd. En als je eenmaal door hebt hoe het moet, blijkt het allemaal veel simpeler dan het in eerste instantie lijkt.

...en amber. De beeldschone strikjesflacon is een hebbeding ... Bonbon smaken - De lekkerste bonbons van Villa Chocola ... . Dat geeft een heerlijke beleving bij het doorbijten van de bonbon! Bereiding: Bonbons met karamel en vanille. Begin ruim van tevoren met de vulling, zodat deze voldoende tijd heeft om op te stijven. Doe de suiker met het water in een hoge pan en laat deze op middelhoog vuur koken tot een goudbruine karamel. Leonidas Bonbons - De lekkerste Belgische bonbons, snel en eenvoudig online, binnen 1-2 dagen thuis. Hoeveel zin in bonbons heeft u vandaag? Met het woord ... Chocolate Company | Unieke handgemaakte bonbons ... ... . Hoeveel zin in bonbons heeft u vandaag? Met het woord bonbon wordt in Nederland een kleine zoete versnapering uit chocolade met een vulling aangeduid. Het internationale woord ervoor is praline.In andere landen, waaronder België, Frankrijk en Duitsland, wordt met dit woord de kleine zoete versnapering aangeduid die in Nederland snoepgoed of snoepje wordt genoemd. Het woord Bonbon is aan het Frans ontleend. Bonbon smaken Bonbon smaken overzicht: Een bonbon is een chocolade lekkernij met een vulling. Internationaal zijn ze bekend onder de naam praline. Bonbons worden van oudsher met de hand gemaakt door een banketbakker, patissier of confiserie. Deze bonbon is verkrijgbaar in melk en puur. Koffieboon. Met een vulling van butterscotch, witte room en afgemaakt met koffieboontje. Deze bonbon is verkrijgbaar in melk en puur. Amandel luxe. Met een vulling van romige crème met stroop, opgespoten met chocolade crème en afgemaakt met amandel. In ons gamma vindt u naast standaard ballotins ook doosjes in afwijkende vormen en vele maten. Zo bieden wij bijvoorbeeld speciale doosjes aan voor truffels of repen chocolade. Er zijn bonbondoosjes waarin u slechts 1 bonbon mooi kunt presenteren, maar ook ballotins geschikt voor tot wel 1kg aan bonbons. + siliconen bonbon vormpjes met 15 bonbons per stuk, hittebestendige kom, spuitzak. Bereiding: We gaan eerst de vullingen maken, zodat deze klaar zijn voordat je de chocolade voor de buitenkant gaat smelten. Bonbon van gerookte zalm met zalmvulling. De bonbon van zalm is altijd een succes. Het is een heerlijk voorrechtje. Je kan een groene salades en een stukje warm brood erbij serveren. Het maak niet uit hoeveel je maak, het gaat altijd op! Leonidas bonbons staan voor traditionele bereiding en verse ingrediënten van de hoogste kwaliteit. 100% pure cacaoboter voor de omhulling van de bonbons, de allerbeste chocolade en lekkernijen zoals hazelnoten uit Turkije, "Morello"-kersen uit de Périgord (Frankrijk), amandelen uit Italië, Walnoten uit Grenoble (Frankrijk), verse boter en verse room voor de vullingen van onze bonbons. Het Bonbon Geheim voor ambachtelijke bonbons, logo bonbons, huwelijk bedankjes en chocolade werken....