Gratis elektronische bibliotheek

Sauzenboek - P. Gayler

PRIJS: GRATIS
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
DATUM VAN PUBLICATIE: september 2011
BESTANDSGROOTTE: 8,9
ISBN: 9789059562813
TAAL: NEDERLANDS
AUTEUR: P. Gayler

P. Gayler Epub boeken van Sauzenboek zijn voor u beschikbaar na registratie op onze website

Omschrijving:

Het maken van een goede saus kan zelfs een ervaren kok nerveus maken. Paul Gayler leidt de lezer in dit boek rustig door het mogelijke mijnenveld. Gayler is bekend om de fantastische smaken die hij uit de hele wereld verzamelt en waarmee hij verleidelijke, goed maakbare recepten bedenkt. De ruim 300 sauzen in dit nieuwe boek zijn op een toegankelijke manier beschreven en zijn zonder veel moeite te maken. Eerst worden Franse klassiekers zoals mayonaise, sauce hollandaise en veloutésaus gepresenteerd, met suggesties voor overheerlijke en originele varianten. Daarna richt de auteur zijn blik op de rest van de wereld, waarin hij alles van pesto tot Thaise ketchup en creoolse salsa de revue laat passeren. Gayler beschrijft de traditionele recepten maar geeft ook steeds verrassende suggesties om deze aan te passen. Ook voor de zoetekauw is er volop keuze.Uiteraard worden ook heerlijke suggesties gegeven om de sauzen te serveren. En biedt het boek volop informatie over onder andere het voorkomen van schiften en hoe je sauzen die te dik of te dun zijn kunt opknappen. Paul Gayler's Sauzenboek zorgt ervoor dat niemand ooit nog naar een potje van de supermarkt hoeft te grijpen!Paul Gayler is chef-kok in The Lanesborough, een van de meest gerenommeerde hotels ter wereld. Hij heeft ook in enkele andere toonaangevende restaurants in Londense restaurants gewerkt, waaronder The Dorchester en Inigo Jones. Paul verscheen in Saturday Kitchen op de BBC en zat in de jury voor ITV's Chef of the Year. Bij Fontaine Uitgevers verschenen eerder van zijn hand Vegetarisch in stijl, Hot, hot, hot en Kleine hapjes, grote smaken.

... kunt stabiliseren en onder controle kunt krijgen ... Sauzenboek / druk 1: 300 recepten van een topchef: Amazon ... ... . Het heerlijke sauzenboek | ISBN 9789024383061 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Paul Gayler's Sauzenboek zorgt ervoor dat niemand ooit nog naar een potje van de supermarkt hoeft te grijpen! Paul Gayler is chef-kok in The Lanesborough, een van de meest gerenommeerde hotels ter wereld. Hij heeft ook in enkele andere toonaangevende restaurants in Londense restaurants gewerkt, ... Antwoorden. Kookboek Sauzen - Koken met Karin ... Paul Gayler's sauzenboek | Boek.be ... ... Antwoorden. Kookboek Sauzen - Koken met Karin www.kokenmetkarin.nl. Het boek bevat enorm veel praktische basisuitleg, van fruiten tot zeven, van afblussen tot ontvetten. Een hoofdstuk is gewijd aan het binden van sauzen, of je dat nu doet met reductie, room, roux, ei, brood of aardappelen. Zelfgetrokken bouillon, die kent mijn vriezer al, maar zelfgetrokken kalfsjus nog niet. En die is de basis voor zo'n beetje elke saus ter begeleiding van rund- of kalfvlees. Erik van Loo uit het gisteren beschreven boek Sauzen maakt hem niet met vlees maar met kalfsbotten en -knieën (kijk je slager lief aan!). 'Vlees geeft wel […] Recept 3 uit Paul Gayler's Sauzenboek Voor 4 dl. 15 gram verse dragon. 2 sjalotten, fijngesneden. 2 el wittewijnazijn. 2 el water. 1 tl licht geplette witte peperkorrels. 4 scharreleidooiers. 250 g boter, geklaard. Sap van ½ citroen. Zout en vers gemalen peper. Snufje cayennepeper. 1 el fijngesneden kervel HET HEERLIJKE SAUZENBOEK Klassieke sauzen - dipsauzen -salsa's vinaigrettes - groentesauzen - zoete sauzen Een geraffineerde saus is het visitekaartje van een gerecht: op harmonieuze wijze maakt ze de totale compositie compleet en doet ze de verschillende smaken ervan beter tot hun recht komen. Sauzenboek / druk 1: 300 recepten van een topchef | Gayler, P., Jung, R., Franssen-Seebregts, Hennie | ISBN: 9789059562813 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit ... Of ik maak warm schuim dat koud lijkt en geniet dan van de verbazing die dat oplevert. En natuurlijk haal ik ook veel inspiratie uit kookboeken, ik heb boekenkasten vol en probeer graag van alles uit. Soms zit ik er uren mee op schoot, mijn laatst gekochte boek is Het Sauzenboek van Erik van Loo. Paul Gayler's Sauzenboek (Fontaine) beperkt zich tot één korte quote van Tip Culinair. De cover van Mama mia, ik kook zélf vermeldt alleen: "Eenvoudige maar heerlijke Italiaanse recepten voor kinderen om lekker zélf te maken!" 9 aanbiedingen in juni -Koop of Verkoop volendam op Marktplaats - Bekijk Lokale Aanbiedingen! Verkoop eenvoudig volendam Sauzenboek / druk 1: 300 recepten van een topchef: Amazon.es: P. Gayler, R. Jung, Hennie Franssen-Seebregts: Libros en idiomas extranjeros...