sociologos.be

TOEVLUCHT

Responsive image
Als haar huwelijk na 22 jaar gestrand is, vertrekt een verbitterde Abby naar Israël om deel te nemen aan een archeologische opgraving. Zij hoopt in Israël weer tot rust te komen. Meteen bij aankomst in het Beloofde Land wordt Abby echter geconfronteerd met geweld.De opgraving staat onder leiding van Hannah Rahov, een oudere archeologe. Abby en Hannah sluiten al snel hechte vriendschap. Wanneer ze bij hun graafwerk op een inscriptie 'Leah' stuiten, probeert Abby het leven van deze vrouw uit de eerste eeuw te reconstrueren.Leah moest zich als christen staande houden ten tijde van de Zelotenopstand tegen de Romeinen. Gaandeweg vertelt ook Hannay aan Abby haar levensverhaal, dat nauw verweven is met de geschiedenis van Israël. Maar niet alleen de mysteries van het verleden worden in de opgraving onthuld. Ook het heden heeft zijn geheimen, en Abby raakt verstrikt in een web van intriges waarvan zij zelf bijna het slachtoffer wordt.
PUBLICATIE DATUM:
november 2012
BESTANDSGROOTTE:
6,75
ISBN:
9789029721622
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Lynn Austin
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

TOEVLUCHT PDF

TOEVLUCHT is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Lynn Austin. Jij kunt lezen TOEVLUCHT op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...n. Wij hebben dit jaar al. 0. Dieren opgevangen ... Frituur De Toevlucht - Startpagina - Nieuwpoort - Menu ... ... . Doneer. Wilt u ons steunen en wilde dieren helpen met een donatie? Namens de dieren: hartelijk dank voor uw steun! Toevlucht [boeddhisme] - Het `nemen van toevlucht` wordt gebruikt als belangrijkste criterium van het boeddhist zijn. Boeddhisten nemen namelijk toevlucht in de zogenaamde Drie Juwelen; de Boeddha, zijn leer Dharma en de spirituele gemeenschap Sangha. == Externe link == ... Woorden die (ongeveer) ... Toevlucht - begeleid wonen in Kapelle - Eleos, specialist ... ... . == Externe link == ... Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'toevlucht', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Toevlucht is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Toevlucht is een opvang voor ongedocumenteerde mannen in Utrecht. Sinds december 2013 hebben we aan ruim 210 gasten opvang geboden en dat allemaal met de inzet van vrijwilligers. We bieden hen opvang, omdat voor deze mannen geen andere plek is in de stad. Mijnwoordenboek.nl i...